evet yapmamalı. hakimiyeti daha kolay hareketler tavsiye olunur leg ex leg curl gibi.
Bacakları kırıpta yaparsan kalçayı çalıştırırsın. Dizleri kırmadan yaparsan arka bacağı çalıştırırsın.
dizler kırık deadlift ile squat aynı gün olmamalı diye biliyorum. dizler kırık olan sırt günü, squat bacak günü daha iyidir.
kemer'in olayi da sadece ekstra guc vermektir baska bi olayi pek yok denebilir. karninizin etrafinda cok siki sardiginiz zaman, tum karin kaslarinizi disari itmeye calisirsaniz, buyuk yardimi oldugunu anlarsiniz (karin kaslarinizin da agirligi kaldirmaya yardimci oldugunu dusunebilirsiniz). kemersiz kaldirabiliyosaniz oyle devam edin.
Kemer kusmayada sebeb oluyor bunu belirtelim.
Bir çok idmanımda, miğde fesadı geçirirdim. Ozamanlar yeniydim ve kemer kullanıyordum. Kusmaya çok sebebiyet veriyor. Gerçi ağir idmanlarda hala miğdem mahvolmakta.
Ancak yaptıgım araştırmalarda özellikle sovyet-bulgar sporcularının bel kısımlarının cok sağlam oldugunu gordum.
bende kemersiz çalıştım ve daha iyi verim aldım.
ben kanat - bacak aynı gün giriyorum. deadlift tüm kasları çalıştırıyor ama aslında sırt hareketimi yoksa bacak hareketi mi?
squat ile deadlift aynı gün yapılabilir mi nasıl ayarlanmalı setler?
peki ardından leg press yapıyor musunuz?Squat ve Deadlift 600 kası aynı anda çalıştıran ve body building için tanrı tarafından bizlere armağan edilmiş bir hareket.
Aynı gun 3x25 full squat ve 3x10 deadlift giriyorum ve bundanda oldukça memnunum.
ARada 96 saat dinlenme bırakırsanız cok buyuk faydasınıda görürsünüz.
peki ardından leg press yapıyor musunuz?
bugün ilk defa squat + diğer bacak pressleri girdim şuan bacağım yok![]()
leg press falan yapıyodum zaten ama squat ilk defa çalıştığımdan mıdır nedir fena yaptı yarın okula gidebilirim umarım![]()