Deadlift hangi gün

Alfonso_

Üye
Merhaba arkadaşlar
Normalde deadlifti sırt gününde yapıyorum bacak günündede yapılabilirmi acaba şimdiden teşekkürler :)

bende normal deadlift ile stiff legged deadlift in yapılış farkını bilmiyorum, ikisininde videolarını ayrı ayrı izledim ama ikisininde yapılışı aynı gibi geliyor :S ya yanlış atılan başlıklardan dolayı yanlış hareket form videoları izliyorum, galiba fark birisinde çektikten sonra indirirken çöker gibi yapılıyor, diğerinde arka bacağı daha çok etkileyende ise popo biraz daha arkaya atılıyor galiba.. bodybuilding com dan bakıyorumda öyle görüp yorumladım..

bende normal deadlift ile stiff legged deadlift in yapılış farkını bilmiyorum, ikisininde videolarını ayrı ayrı izledim ama ikisininde yapılışı aynı gibi geliyor :S ya yanlış atılan başlıklardan dolayı yanlış hareket form videoları izliyorum, galiba fark birisinde çektikten sonra indirirken çöker gibi yapılıyor, diğerinde arka bacağı daha çok etkileyende ise popo biraz daha arkaya atılıyor galiba.. bodybuilding com dan bakıyorumda öyle görüp yorumladım..

Dostum deadlifti ogrenmek cok zordur normal hareketler gibi degil. Profesyonel birinden yardim iste. Stiff leg deadlift baslama noktasi yukaridir. One egilirsin belini duz tutarak. Bari diz kapaginin 15 cm altina inince kalca ve arka bacakla kalkarsin. Normal deadlift yerden alip ayaga kalkiyorsun. Farki bu ama yapilisi anlattigim kadar basit degil ben evde calisiyorm kendim aylarca anca ogrendm . Yapmayi bilmiyorsan yardim alana kadar yapma sakatlanirsin

Back
Yukarı