Danny Boy Heavy Duty Anlatımları Deneme Çekimleri Videoları

görsel olarak bilgi ediniyoruz birazda yazılı materyal olsa iyi olurdu.program vs. yazabilirsin heavy duty i anlatabilirsin işte ne bileyim.heavy duty i en ince detayına kadar anlatırsın abi madem mentzer cisin :)

ona da sıra gelcek yavas ama :)

yarın bugun ekdar bılgı verdıgım mesejların linklerini buraya eklicem sonra ise ala soru varsa cevaplarım

ne kadar soru olursa okadar iyi :)

ben bol bol soru sorarım merak etme :) ya tükenişin ötesi nedir hala anlamadım tükenmek tükenmektir ötesi ne oluyor :D

yani şöleki mesela tükendin dimi yapamıcaksın artık kıloyu azalt az devam et 1-2 tekrar sonra tekrar azalt deva et bole gıt

yada

tukendın az dınlen 1 tekrar yap az dınlen 1 tekrar yap

gıbı yontemlerle ılerısıne gecebılırsın

yine hem öğretici (özellikle chest press machine'de belden destek almamaya ilişkin açıklama kısmı) hem de son dakikalarıyla eğlenceli bir video olmuş. çekim çok daha güzel, konuşman anlaşılır, yani salondaki sesler bunu engellemiyor.

tebrikler ve teşekkürler. :)

diğer başlığa kendimiz biraz gayret gösterip yorum yapmasak olmazdı sanki illa moda mı başvurmak lazımdı anlamıyorum

yazdık kırmızıda yazdık yine bir arkadaşımız yorum yapmış

modlara bildirdim umarım başlığı kitlerler yoruma

Emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş, naçizane birkaç öneri getirmek istiyorum.

Videoların giriş kısmına önem verilmeli, açar açmaz konuşmaya çoktan başlanılan bir video karşımıza çıkıyor ve hiç güzel durmuyor. Hatta başına forumu yansıtacak ufak bir intro eklenebilirse daha güzel olur ama bunlar emek isteyen şeyler tabiki...

720p ve 1080p arasında pek bir fark yok demişsin ama bence baya büyük fark eder diye düşünüyorum, hangi camera ile çekildiğini bilmiyorum ama video kalitesi beni tatmin etmedi, pro camerayada gerek yok, benim Galaxy 2 cep telefonu bile daha iyi iş çıkarıyor, camerada odak sorunu var, hareketli bölümlerde netlik bozuluyor ve görüntü buğulanıyor.

Yanlış anlama bunları yapıcı eleştiri olsun diye söylüyorum, elbette bu kadarı bile büyük emek isteyen birşey ve bundan dolayı seni tebrik ediyorum.

Emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş, naçizane birkaç öneri getirmek istiyorum.

Videoların giriş kısmına önem verilmeli, açar açmaz konuşmaya çoktan başlanılan bir video karşımıza çıkıyor ve hiç güzel durmuyor. Hatta başına forumu yansıtacak ufak bir intro eklenebilirse daha güzel olur ama bunlar emek isteyen şeyler tabiki...

720p ve 1080p arasında pek bir fark yok demişsin ama bence baya büyük fark eder diye düşünüyorum, hangi camera ile çekildiğini bilmiyorum ama video kalitesi beni tatmin etmedi, pro camerayada gerek yok, benim Galaxy 2 cep telefonu bile daha iyi iş çıkarıyor, camerada odak sorunu var, hareketli bölümlerde netlik bozuluyor ve görüntü buğulanıyor.

Yanlış anlama bunları yapıcı eleştiri olsun diye söylüyorum, elbette bu kadarı bile büyük emek isteyen birşey ve bundan dolayı seni tebrik ediyorum.

üstleri okumadın galiba bende bunların farkındayım zaten fakat full hd çekim ve daha kaliteli görüntü isteniyorsa o zman forumda para toplarsınız saatı 300 tl ye bende çekerim çünkü salonun istediği fiyat bu

siz videonun kalitesine odaklanmak yerine neler anlatılmış ona bakın

bizim için fark yok demek istedim yani sonuçta ekranda görünen kişi sunny lane değil her dtayı görmek zorunda değilsiniz ben varım videoda yüzümdeki sivilceyide görmeyiverin

introya da gerek yok bence burda yapmak istediğimiz iş youtubede fenomen olmak yada ünlü olmak değil introya afilli şekilde adımı yazmya da gerek yok . amaç egzersizleri videoya çekmek ve bilmeyenlere doğrusunu öğretmek

ve daha iyisini çekin lütfen en azından çeşit olur forumda :)

----------

video kalitesi cart curt yorumlaırnı artık bitirdir bu kadar oluyor

videonun amacıyla ilgili sorular varsa alalım mesela anlamadığınız bi yer versa falan

Son düzenleme:
Güzel video barfix i bekliyoruz :D

Kim nederse desin video kalitesi iyi. Sonuçta dediğin gibi film izlemiyoruz burda. Anlatım da gayet başarılı. Ama benim yine de sormak istediğim sorular var.

Son sette basma işlemini tamamlamasına yardım etseniz ve negatif tekrarda hiç yardım etmeseniz daha verimli olmaz mı?

Bu chest press makinalarında aleti tutacağımız kollar omuz hizasına mı denk gelmeli?

Kim nederse desin video kalitesi iyi. Sonuçta dediğin gibi film izlemiyoruz burda. Anlatım da gayet başarılı. Ama benim yine de sormak istediğim sorular var.

Son sette basma işlemini tamamlamasına yardım etseniz ve negatif tekrarda hiç yardım etmeseniz daha verimli olmaz mı?

Bu chest press makinalarında aleti tutacağımız kollar omuz hizasına mı denk gelmeli?

aslında bızım son setımız vıdeodakı 4.setti

bsamadığı set 5.seti ekstra bir set yani :)

fakat evet tabikide pozitifte yardım etmek ve negtifi yapana brakmak çok daha iyi olur

benim önerimde bu yönde olucaktır

ve sadece negatiflerden oluşan setlerde agğırlığı sona takın ki negatifte çok stress verilebilsin kasa

aslında omuz ızasının az altına gelmelıdır yanı kollarınız uzatıldğında goğüs izasında olmalıdır

üstleri okumadın galiba bende bunların farkındayım zaten fakat full hd çekim ve daha kaliteli görüntü isteniyorsa o zman forumda para toplarsınız saatı 300 tl ye bende çekerim çünkü salonun istediği fiyat bu

siz videonun kalitesine odaklanmak yerine neler anlatılmış ona bakın

bizim için fark yok demek istedim yani sonuçta ekranda görünen kişi sunny lane değil her dtayı görmek zorunda değilsiniz ben varım videoda yüzümdeki sivilceyide görmeyiverin

introya da gerek yok bence burda yapmak istediğimiz iş youtubede fenomen olmak yada ünlü olmak değil introya afilli şekilde adımı yazmya da gerek yok . amaç egzersizleri videoya çekmek ve bilmeyenlere doğrusunu öğretmek

ve daha iyisini çekin lütfen en azından çeşit olur forumda :)
Bu kadar alıngan olduğunu bilseydim yorum yapmazdım, buraya konu açıp yorum bekliyorsan eleştirileride olgunlukla karşılaman gerekiyor.

Konunun başında video kalitesinden bahseden de sensin, madem bunun bir önemi yoktu ve sadece hareketler anlatılmak isteniyordu, bunu başında belirtebilirdin.

Bu eleştirilere dair verdiğin yanıtları okudum elbette, pro kamera kullanmanın ücretli olduğunu söylemişsin ve bende buna gerek olmadığını, piyasadaki birçok telefonun bile daha iyi çektiğini söyledim, bu telefonlara da izin yoksa bilemem tabi...

Bunları yanlış anlamayı düzeltmek için tekrardan dile getiriyorum, sen zaten çekim detaylarının önemsiz olduğunu söylediğin için bu eleştirilere artık cevap vermene gerek kalmıyor.

Bu kadar alıngan olduğunu bilseydim yorum yapmazdım, buraya konu açıp yorum bekliyorsan eleştirileride olgunlukla karşılaman gerekiyor.

Konunun başında video kalitesinden bahseden de sensin, madem bunun bir önemi yoktu ve sadece hareketler anlatılmak isteniyordu, bunu başında belirtebilirdin.

Bu eleştirilere dair verdiğin yanıtları okudum elbette, pro kamera kullanmanın ücretli olduğunu söylemişsin ve bende buna gerek olmadığını, piyasadaki birçok telefonun bile daha iyi çektiğini söyledim, bu telefonlara da izin yoksa bilemem tabi...

Bunları yanlış anlamayı düzeltmek için tekrardan dile getiriyorum, sen zaten çekim detaylarının önemsiz olduğunu söylediğin için bu eleştirilere artık cevap vermene gerek kalmıyor.

arkadaşlar full hd çekim yasak bu kadar basit sözleşmede dahi geçen bir durum bu zaten çekim yasak direk olarak

alınganlıkla ilgisi yok sürekli aynı yorumları duymaktan sıkıldım

ve tabikide yorumlara açığım

bu arada nerden bulcam o tellerden ben şimdi bir video çekicez diye 2 bin masrafamı girelim

bu kadar oluyor dediğim gibi

full hd bile çeksek görüntü aynı oluyor karanlık ve bejimsi çünkü etraf kırmızı

sen galiba netteki ışıklandırılmıs prof çekimlerle kıyaslıyorsun çekimi

dediğim gibi sende çek bir video çeşit olsun hem forumda

Trump Tower'dan sevgiler hocam :))

en kısa zamanda stajyer arkadaşım orda çalışıyor çağdaş cicek

Danny Boy diğer başlık kirlenmesin diye buradan yorum yapıyorum.

evet gercekten gorerek ogrenmek cok daha iyi cunku akilda kalici

evet yasak abi hatta ben cekimi full hd kamera tripod mkrofn ile yapcktm fakat ucrt istdler

bende ricadan snra telfn ile amator cekime izn aldim :)

ve evet dkkat dagitanlar oluyor genelde merak edip etrafmizda dolanan cok oluyor

yada mesela deneme cekimlerinde bir bayan ki kendisi teshirci ic cmasiri dahi gymeyen bir hanim cekimin ortasinda gelip kalca kaslari icin egzersz tavsiye istedi bende 2 egzersz onerdm ve cekimi bstan aldk ayni hanim 4-5dk sonra gelip gogus kaslarinin nasil oldugunu yorumlamami istedi . kibarca uyardm 2 gun gelmedi su anda ben cekim yaparken caprazmda durup esneme hareketleri yapiyor . tek dikkat dagtici bu

a birde yeni baslayanlar cekmde glip soru soruyor bstan almak zorunda kalyoruz

Aslında baştan almak zorunda kaldığınız zaman eski görüntüleri silmezseniz süper olur. Seri bitince hepsini birleştirip kamera arkası, çekim hataları gibi bir video yayınlayabilirsiniz :)

Danny Boy diğer başlık kirlenmesin diye buradan yorum yapıyorum.

Aslında baştan almak zorunda kaldığınız zaman eski görüntüleri silmezseniz süper olur. Seri bitince hepsini birleştirip kamera arkası, çekim hataları gibi bir video yayınlayabilirsiniz :)

evet cok iyi fikir :)

diger baslikta sorular olursa daha mantikli olur

burdan ise hersey olabilir

Back
Yukarı