Danny Boy Heavy Duty Anlatımları Deneme Çekimleri Videoları

videoları açacak mısın danny ?

Sevgili vücutcuu ;

Şu an için devam etmeyi düşünmüyorum , zamanım yok çünkü , devam ise yakın tarihte değil merak ediliyor ise ....

Saygılarımla , Danny Boy ...

ben bu konudaki mesajları okudum, birşey göremedim. boşu boşuna okumuş oldum şimdi. bu videoları izlememizin yolu nedir acaba? bir kez daha açıklama yapsanız, bulamadım çünkü,?

Sevgili Arkadaşlar ;

Sanırım anlatamıyorum , videoları izlemenizin yolu yoktur , seri iptal , video yüklenmeyecek artık , belki ilerde oda belki ,

Açıklama da yaptım zaten geride ,

Yani video yok hiç uğraşmayın , izlemek mümkün değil ...

Sevgili Danny Boy;

Isınma hareketi olarak,yapacağınız hareketi ısınmak için 1 setmi uyguluyorsunuz acaba?
tam anlatamadım örnekle anlatayım.

Örneğin Barfix çekeceksiniz.Barfix çekmeden önce,Isınma hareketi olarak 1 set olarak Barfix'mi çekiyorsunuz acaba?

Sevgili surakings2 ;

Eğer heavy duty yapacaksanız , zaten barfiks ile çok zor olur ileri derecede bir sporcu iseniz de barfiks şöyle olur , 2 set ısınmak amaçlı 8-10 tekrar kendi ağırlığın ile barfiks çekersin , sonra ise 3-4 tekrar ile 4.4.4 seklınde heavt duty yapabileceğin bir kilo eklersin üstüne ve öyle devam edersin ,

Ben daha doğru bir örnek verim , mesela barbell curl yapacağız , 2 set 10 tekrar ile ısınıyoruz ve sonra kiloyu maks yapıp heavy duty yapıyoruz klasık şekilde ,

Ama 2 set şart değil 1 sette yeterlidir eğer kiloyu yavaşça arttırcaksanız , mesela 1.set 30 kg -2.set 40 kg ise 1 set yeter ama 1.set 40 -2.set 80 kg şeklinde maksimal bir artış var ise 2 set ısınmak daha mantıklıdır :)

Teşekkür ederim.Bu forum sayesinde aklımda çok az soru işaretleri kaldı onuda inş.üyeler ve uzmanlar sayesinde gidereceğim.

Cevabınız için teşekkürler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:23 ----------

Unutmadan yazayım,Ben spor salonuna gitmiyorum.Dumbbell ile çalışıyorum.O yüzden 1x12 daha iyi gibi benim için?

Back
Yukarı