Danny Boy Heavy Duty Anlatımları Deneme Çekimleri Videoları

Eleştiren arkadaşlara şaşırmamak mümkün değil ,
zamanında işinden gücünden ödün vermiş ,
eldeki imkanlarla en iyisini yapmış danny boy ,
mükemmel bir çalışma olmuş,emeğine sağlık ,

çok teşekkürler bunlar denem çekimiydi inş dahada iyi olucak aslında bende full hd kamera trıpod mıkrofon ıle cekmek ısterdım fakat sonucta salon buyuk bır marka cekım tabıkıde yasak :(

danny sen zaten bu forum için bir "define"sin. :)

çok sağol abi ya :) vallah define olmak için uğraşıyorum ama tam diyete girmem bile 2 aydır mümkün olmadı hiç :( ama pazartesi artık giricem eskiden kimse görmüyordu ama artık videolar olcak o yüzden de mecburen daha iyi görünmem gerek :)

O değilde Danny günlüğü iyi ihmal ettin :) Hani devam etmiyceksen takibi bırakalım :)

haha :) yok yok aslında cevap yazcaktım ama günlük bölümğnde sorun varmış o yüzden başlıkta da sorun oldu düzeldiyse yazarım tabikide :)

birde bu ara baya iş güç oldu ihmal ettik gerçekten :)

Danny ;) Emeğine sağlık gerçekten uzman tv edasıyla çekilmiş eğitici bir video olmuş :)...

çok teşekkürler abi :) inş dahada iyi olcak ve vet abi öle bir havası olsun istedim :)

H.İ.T in Türkiye Distributoru Danny Boy :) ..Video güzel, eğitici, öğretici devamını bekliyoruz danny..

biraz daha yüksek sesle anlatıp kamerayı ağzına yakın tutarsanız hiç bir sorun kalmayacak bazı yerlerde ses gidiyor.

bu heavy duty hacim yapanlar için dimi? sanki son tekrarda ağırlık kendine göre fazla geldiğinden yapamıyormuş gibi geldi zorlanıp yapamaması gerek miyormu?

birazda yazılı anlatım olursa iyi olur araştırdım heavy duty i ama bulamadım bir şey.bende mentzer severim :)

biraz daha yüksek sesle anlatıp kamerayı ağzına yakın tutarsanız hiç bir sorun kalmayacak bazı yerlerde ses gidiyor.

bu heavy duty hacim yapanlar için dimi? sanki son tekrarda ağırlık kendine göre fazla geldiğinden yapamıyormuş gibi geldi zorlanıp yapamaması gerek miyormu?

birazda yazılı anlatım olursa iyi olur araştırdım heavy duty i ama bulamadım bir şey.bende mentzer severim :)

ses konusunu ben hala anlamadım yani nasıl sorun varki . ben sorun göremedim çünkü sadec konuşurken makıneyi gösterdiğimde sesim azalıyor e zaten o da normaldır kamera karsısına oturup surklı kameraya bakarsam bu kezde hıc dogal olmaz . zaten bırsey anlatmıorum orda onemlı sadece tarıf edıyorum kı anlasılıyor ne dedıgım ve zaten asıl olay egzersızı yaparken anlattıklarım :)

hacim içinde olur definisyon içinde

zaten 5 setti o 6.sette sadece aslında nasıl tükendiğini göstermek için yapılan bir setti

yazılı olarak ne anlatmamı istiyorsun :) sor ki ben cevaplım :)

Son düzenleme:
ses konusunu ben hala anlamadım yani nasıl sorun varki . ben sorun göremedim çünkü sadec konuşurken makıneyi gösterdiğimde sesim azalıyor e zaten o da normaldır kamera karsısına oturup surklı kameraya bakarsam bu kezde hıc dogal olmaz . zaten bırsey anlatmıorum orda onemlı sadece tarıf edıyorum kı anlasılıyor ne dedıgım ve zaten asıl olay egzersızı yaparken anlattıklarım :)

hacim içinde olur definisyon içinde

zaten 5 setti o 6.sette sadece aslında nasıl tükendiğini göstermek için yapılan bir setti

yazılı olarak ne anlatmamı istiyorsun :) sor ki ben cevaplım :)

görsel olarak bilgi ediniyoruz birazda yazılı materyal olsa iyi olurdu.program vs. yazabilirsin heavy duty i anlatabilirsin işte ne bileyim.heavy duty i en ince detayına kadar anlatırsın abi madem mentzer cisin :)

Back
Yukarı