Danny Boy Antrenman Anlatımları (HD)

Sevgili servet19 ;

Kendi günlüğümde ilaçsız şekilde bir kaç eski pozum var evet şu an çok daha iyi durumdayım , artık daha ciddiyim , sonuçta yarışmacı olmaya karar verdim :)

Ama en azından bir fikir oluşturur diye düşünüyorum .

Saygılarımla , Danny Boy ...
Onu bunu bilmemde bu yarismaci fikri efsane oldu iste. Detay verirmisin ne zaman vs vs :)

Sevgili hasanateş ;

Bir kaç kez daha aynı amaca yönelmiştim , fakat o dönemler şu an ki ruhsal duruma pek sahip değildim , kararlı hiç değildim ,

Bir çok değişim yaşadım ve artık hazır hissediyorum kendimi ,

Avrupada ve Amerikada birkaç yarışma gözüme kestirdim , türkiyede ise ilk olarak sanırım bir aksilik olmaz ise nisan ayında bir deneme yapacağım ,

Bu arada vegan yada vejetaryen yarışma ben ciddi olarak rast gelmedim denk gelen olursa bana link atmasını rica edeceğim , çünkü genelde veganlar da aynı diğer sporcularla yarışıyor bir ayrım yok ama ayrı bir yarışma var ise bilmek isterim :)

Protokolu bikenara koyarsak, gercekten bu nisan hedefi icin ayri bir baslik acmani isterim kendi adima, ayricada seni desteklemek icin orada olmayi isterim/isteriz :)

Sevgili hasanateş ;

Kür başlığım kapandığı zaman yani kürüm bittiği zaman ki oda tahmini sanırım ekim gibi bitiyor ,

O vakit yeni bir yarışma hazırlık başlığı açacağım , çünkü bu kür bir nevi toparlanma kürü oluyor .

Ve bu arada kürünü açıklayan nadir sporculardanım oda çok güzel bence :)

Saygılar , Danny Boy ...

danny boy eleştiri her zaman olacaktır.her konuda mutlaka benzer tartışmalar yapılmıştır veya tartışma olmasa bile fikirler beyan edilmiştir..neticede hayat bu şekilde ilerliyor..dünyayı bile kurtarsan sana "ya keşke şu şekilde kurtarsaydın" diyen çıkar emin ol..bunları normal görmen lazım..hem belki seninde o eleştirenlerden öğrendiğin birşey çıkar..her zaman herşeyi bilemeyiz..neyse kararını vermişsin saygı duyarız..yarışmaya hazırlığında ve yarışmada sana başarılar..

normal eleştirimiydi yoksa küfür yada hakaret içeren eleştirilermiydi işte önemli olan bu eğer normal yapıcı eleştirilerden dolayı video çekmemeye karar verdiyseniz bence doğru değil ama çok fazla içinde hakarette yer alan eleştirilerse o zaman doğru haklısınız yarışmalarda umarım başarılı olursun videolar için teşekkürler sayende bir şeyler öğrendim

Bazı arkadaşlar NGC formatında belgesel bekliyor galiba.

Bu önemli bir projeydi ve saçma sapan eleştiriler yüzünden Danny Boy'u küstürmüşler.

Eldeki imkanlarla ancak bu kadar oluyordu ve bana göre videolar da gayet kaliteliydi.

Ne diyeyim yazık olmuş.

Umarım "Yönetmen" tekrar yayınlamaya karar verir de forum üyeleri yeniden faydalanmaya başlar.

Sevgili Arkadaşlar ;

Son kez açıklama yapıyorum bu açıklamadan sonra yorum yazılmaz ise mesajım görünür kalacaktır,

Arkadaşlar antrenman videoları anlatım serisi sona ermiştir , videolar silinmiş değildir sadece izlenemeyecektir artık , benim tekrar devam kararı alacağım güne kadar proje bitmiştir ...

Ve eleştiriler yapıcı değildi , yani şöyle daha iyi olur tarzı olmadı asla , zaten ben eleştiri aldı diye küsecek birisi değilim , ama eleştiri yapıcı olur azarlayan ve yeren tarzda olmaz , açıklamaya gerek yok eleştirileri ... Benim mecburiyetim zaten yoktu , isteyen izler diye çektik ama öyle olmadı ....

Her güzelliğe bir kusur bulmak yerine, emek verenlere evvela saygı duymak gerekir.

Teşekkür ederiz, ellerine sağlık.

Neyse ki Modixvoorn yolu açtı kabahati üstlendi, ben de söylemeden edemeyeceğim Danny Boy ama sadece psikolojik bir tesbit benimkisi, yoksa forumun arkası en sağlam üyesine cephe alacak kadar gözükara biri değilim.:)

Diyorsun ki, "benim tekrar devam kararı alacağım güne kadar proje bitmiştir ..." . Bu geçtiğimiz aylarda açtığın veda başlığını hatırlatmıyor mu sence de? Pek ima da denmez buna, açık açık diyorsun ki hadi olumlu eleştiriler yapın, beğeninizi ifade edin, kötü eleştiri sahiplerini yerin dibine geçirin vs. vs...

Niyetimiz psikolojik tahlil dedik ya teşhisi de koyalım: Megalomani, vgcilerin müzmin rahatsızlığı.:)

Aslında niyetim seni kırmak veya kızdırmaktan ziyade latife yoluyla bu karar sürecini hızlandırmak. Hem bak ateşe benzinle giderek gelecek yorumları da artırmış olacağım ki maksat hasıl olsun.:)

Sevgili Danny Boy;

Kim ne derse desin ben çok önemli bir proje yaptığına inanıyorum.Bence tekrar devam etmen gerekiyor zevkle izleyenlerde var ben dahil :)

Daha projeyi tamamlamadan yarıda bıraktığında forum tarihine geçtin sayılır demek ki son gaz devam etsen :)

Boşuna Turkish Mentzer demiyorum sana Heavy Duty anlatan başka bir Türk var mı? bildiğim kadarıyla yok.

Kötü yorumlara aldırma onlar seni kıskandıkları için öyle yapıyordur belki de.

Kısacası sen çok güzel önemli bilgilendirici bir proje yapıyordun.. Bunu tamamlamalısın diye düşünüyorum bir işe girdin bunu yarıda bırakmak olmaz abicim.

Saygılarımla,vücutcuu

Merak ettiğim bir nokta var siz vegansınız tabi sizin tercihinizdir ama neden kendiniz gibi veganlarla yarışmak istiyorsunuz? Herhangi bir dezavantajı falan olduğu için mi ?

Sevgili münzevi ;

İltifatların için çok teşekkürler ,

Ama forumun en tecrübeli üyelerinden birisi olmamı sağlayan şeylerden biri çok teşekkür almam fakat dikkat edersen en çok teşekkür eden üyede benim , yan, teşekkür etmesini de biliyorum ,

Megalomani olabilir itirazım yok neden olmasın , ama okunmayan gazete tepki alan gazete basılmaz mesela bunu da öyle düşün ,

Konuyu uzatmak istemiyorum , boş zamanın olursa çekerim ....

Sevgili saq04ever ;

Yok hayır yani benim açımdan bir dezavantajı yok şu an için , fakat eğer var ise neden kendim gibi olanlarla yarışmayayım :)

Ama tabii ki de belli bir kütleye kadar asla dezavantajı yoktur vegan olmanın , o kişiden kişiye değişen belli limit sonrası ise bazı ek besin takviyeleri ile mesela bcaa gibi açık kapatılabilir ,

Ama benim gibi hem vegan hem ek besin karşıtı hemde organik besleniyorsanız biraz zorlar :)

Back
Yukarı