Danny Boy Antrenman Anlatımları (HD)

Sevgili ineedpower ;

Videonun başında çalmaya başlayan şarkı ; Amna "Tell Me Why" .

Linki ise ;

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=hiA765ultB0[/YOUTUBE]

D.N : Birisi sormuştu , evet salon Türkiyede , İstanbul - Mecidiyeköy - Trump Towers - Pure Jatomi Fitness

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
en alttan hemen yukarıda yaklaşık 5cm kadar yukardayken daha yavaş bas

Sayın boksbody ;

Daha açmanız mümkün mü ?

Ve bunu yapmanın bu tarz bir sistemde yeri nedir ?

Fark ettiğiniz gibi videolar motivasyon videosu yada bakın nasılım denilen çekimler değil , yanlış bir uygulama olacağını sanmıyorum .

Ama madem gördünüz açıklarsanız hatamızı anlamış oluruz .

Saygılarımla , Danny Boy ...

• Like
Reactions: Azi
estafurullah hata bulmak haddime değil
genel konuştum aslında
iş yerinde ses olmadığı için videoyu sessiz izlemek zorunda kaldım ona göre yorum yaptım
bu harekette alt noktadan başlayarak ilk 5-10cm kadar yükseltenekadar yavaş basarak yaptığımda çok daha iyi verim alıyorum tavsiye ederim
belki zaten öyle yapıyorsundur ama sessiz izlediğimiçin yazma ihiyacı duydum
videolar içinde ayrıca tebrik ederim çok hoş olmuş evegidince sesli izlicem :)

Sayın boksbody ;

Evet o şekilde yapmak en mantıklısı fakat bizim çalıştığımız salondaki scott curl matrıx marka ve dengeleme ağırlığı mevcut .

Bilenler bilir dengeleme ağırlığı olan makinelerde maks direnç sürekli korunuyor .

Ama klasik makinelerde dediğiniz evet çok doğru .

Sevgili servet19 ve Saygıdeğer Arkadaşlar ;

Silinmiş değil videolar sadece , gizlendi .

Sebebi ise ; beklenen ilgiyi görmesi yanında , karşı olarak da fazla tepki alması ve beğenilmemesi sürekli eleştirilmesi .

Sonuçta ben yada partnerim videoları koymak zorunda değildik sadece bilmeyen ve merak eden arkadaşlar öğrensin diye böyle bir seriye kalkıştık , ama gördüm ki kimse aslında kıymetini bilmiyor her zaman ki gibi tebrik değil sadece eleştiri alıyoruz ,

Özellikle de son zamanlarda aldığım eleştiriler bunun sadece boş bir uğraş olduğunu görmemi sağladı ,

Ben vegan bir şekilde Avrupa da ki bir yarışmaya hazırlanıyorum ve bu videoları çekmek min 20 dk mı alıyor ,öğrendiklerimi bildiklerimin tamamını olmasa da bir kısmını aktarmak istedim , benim bir zorunluluğum yoktu , ben bunları örnek olsun diye çekmiştim ama maalesef geri dönüşler pek de iyi olmadı ,

Yani kısaca proje burada bitmiştir ,

Beğenen arkadaşlara çok teşekkür ederim , sağ olun var olun :)

dany bu foruma daha 3 gün öncesinde geldimgelir gelmez snn yazıları yorumları okudum sana hayran ve saygı duyuyorum kullandığın ilaclar felan herkezin gireceği isler değil bence coğu kisi seni cekemiyor bana o ilaclar paralı değil bedava verseler yanından bile gecemem bi kerelik olsun senin vucudu pazunu görmek isdemisdim oda bosa giddi :) basarılar iyi günler

Back
Yukarı