Dahada iri görünmek için ne yapmalıyım ?

1.75 boy, 79kg ..

Sabah kahvaltımda saat 9 gibiyse.. 2 haşlanmış yumurta beyazı, 1 muz, yulaf ezmesi, yağsız peynir, bir kaşık yoğurt, 1 elma
Aradan 1 saat geçtikten sonra sporumu yapıyorum ... göğüs, omuz, kol, sırf antremanları..
Sonrasında 500 gr tavuk göğsü pişiriyorum.. Fırın poşetine 1 patates, biber domates karışımı yaparak pişiriyorum.. Birazını spordan sonra yiyorum.. Birazını akşam yiyorum..
Gün içersinde kepekli makarnada yiyorum aşağı yukarı 2 tabak..

Hafif göbeğim var.. Şekeri, unu ve yağı kestim. Hiç almıyorum.. Bu şekilde devam edersem göbeğimde bir erime ve kütlemde bir genişleme olur mu? Eksiğim nelerdir.. Daha geniş bir kütleye sahip olmam için eksiklerim nelerdir?

"göğüs, omuz, kol, sırf antremanları.." derken ?
boy/kg oranına göre hacimli görünmen lazım, görünmüyor isen hafif göbeğin değil, gereğinden fazla yağlanma vardır.
Daha iyi görünmek için kas kütlenin daha fazla olması lazım, eğer kas kütlen yetersiz olmasaydı dediğim gibi boy/kg'de zaten hacimli görünecektin.
Sabahları yumurta sarısının yememenin sebebi nedir, kolestrol ile alakalı bir hastalığın mı var ? Gayet sağlıklı yağlar var sarısının için'de, yağları tamamen kesmemelisin,
Birde sabah 1 kaşık yoğurt demişsin, ne bu ölüm diyetimi ? Yulaf ezmesi ve peynirin miktarini da yazmamışsın, kimin ne cevap vermesini bekliyorsun ki usta.
Zaten hızlı bir metabolizmaya(hard gainer) sahip değilsen daha ilk öğünden yağ depoluyorsun vucuduna.

Vücudunun istediği gibi beslen kendi isteklerin doğrultusunda beslenme ayrıca düzenli değil sistemli beslen gerisi gelir derim :)

small+hamster+eat+5+carrots+at+one+go.+OMG+didn+t_f11e50_4840251.gif

Eğer tüm vücudu aynı antrenmanda çalışacaksan Fullbody-workout sistemini iyice bir araştır. İrileşmek istiyorsan antrenmanın hakkını verip kaliteli ve yeterli besleneceksin.
Bir de zaten 2 tane yumurta yiyorsun onunda sarılarını ziyan etme arkadaşında dediği gibi, şu yumurta sarısından korktuğun kadar marketten aldığın 2-3 yıl raf ömrü olan gıdalardan korksan iyi edersin.

Spor olarak yaptığım şeyleri özetlemeye calısayım ,

Kusuruma bakmayın ingilizce adlarını hatırlamıyorum

Normal göğüs, üst göğüs ve yana açış
Ağırlık yukarı kaldırış omuz hareketi ve yana açış gene omuz için
iki adet sırt hareketi
iki adet kol hareketi ve arka kol hareketi

Sabah kalktığımda Yulaf ezmesi 5 kaşık, biraz üzüm ve muz ile karıştırıp yiyorum,
Lor peyniri iki kaşık, salata domates yiyorum, 2 adette yumurta beyazı.. bunu arttırın derseniz arttırırım
Yağ falan kullanmıyorum hiçbir şekilde dediğim gibi öğrenciyim bide

Spor yaptığım günler mutlaka 500 gr tavuk göğsü yiyorum.. biraz spordan önce, biraz spordan sonra, biraz akşama doğru
Spordan önce kepekli makarna yerim bi tabak ..

Spor yaparken aşırı terliyorum, bu şekilde göbeğim erir mi bilemiyorum...
Yumurtanın sarısını yemememin sebebi yağ var diye bildiğimden yanlıs biliyorsam uyarırsanız sevinirim

Hacimli görünüyorum fakat göbeğimin olması beni deli ediyor, dahada hacimli görünmek istiyorum bu sefer

Son düzenleme:
Back
Yukarı