Daha büyük biceps için tek hareket

Blonde

Üye
Bu isimli bir video gördüm birisi türkçeye çevirmiş denedim kendimde çok işe yaradı açıklaması videoda. Hep aynı benzer hareketler yapıyoruz bicepsin hep aynı noktalarını vuruyoruz bu hareket bicepsteki kör noktaları vuruyor .Bicepsim gelişmiyor diyenler için denemesini kesinlikle öneririm sebebini videoda açıklamış

Büyük Biceps Kasları İçin Yapmanız Gereken Tek Egzersiz | Vücut Geliştirme TV

Dün yaptığım antrenmanda videoda da denildiği gibi ilk hareket olarak denedim ve normalde kullandığım ağırlığın yarısı ile 2 set ancak yapabildim ve barbell curl e geçtiğimde 2. setten itibaren acayip yanma oldu, gerçekten etkili bir hareket.

Bicepsin çoğunlukla çalıştıramadığımız kör noktaları vuruyor bicepsini sıkarsan zaten o top şekliyle dirsek arasındaki boşluğu görürsün çoğu kişide var bende dahil. Dirsekle biceps arasındaki daha önce uyarılmamış ufak kas liflerini çok güzel çalıştırıyor birkaç da taktik vermiş videoda aşağıdayken tricepsinizi kitleyin gerilim için vs. Dikkat edildiği taktirde etkisi çok güzeldir fullbody'e döneceğim ben tek hareket olarak uzun süre yapacağım bunu birde incline hammer curl da öneririm

Bende full body çalışıyorum ve 2 hareket biceps giriyorum fakat ilk hareket olarak bunu girince ikinci harekette beklediğim tekrarlar çıkmadı. Bu tekniği diğer kaslar içinde uygulamak lazım eğer bulabilirseniz ilgili bir video ya da varsa bir bilginiz paylaşırsanız çok faydalı olur herkes için.

internet videoyu yarım yamalk izlettiriyor net olarak ta izleyemiyorum biri yazabilirse tam olarak iyi olur ya

internet videoyu yarım yamalk izlettiriyor net olarak ta izleyemiyorum biri yazabilirse tam olarak iyi olur ya
incline dumbell biceps curl hareketini yapmamizi ve yaparken dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsediyor.dumbeli asagi indirdigimizde dirsekleri kitle trisepsi sık diyor.

Motorola Atrix Cihazimdan Gönderildi.

Back
Yukarı