D.wolf ' tan kareler.............

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar şu aralar fotograf çektirmeye müsait olmadıgımdan, 4 ay önceki bir triceps pozumu atıyorum buraya...zaten o zamandan buraya daha define oldum , ama sonucta size bir fikir sunar en azından ben yalancı durumuna düşmemiş olurum....

bu da biceps şimdi daha iyi karşılaştırma yapabilirsiniz umarım...

bence de bicepslerin gayet güzel hatta en güzel bölgelerin göğüs biceps,omuza daha fazla hacim katmak için naçizane bir tavsiyem olacak:

göğüs biceps çalışmasından hemen sonra sırt girersen omuzu dinlendirmiş olursun çünkü yoğun incline gününün arkasından omuz girersen omuzun dinlendirmesini zorlaştırmış olanbilirsin...diye düşünüyorum.

bence de bicepslerin gayet güzel hatta en güzel bölgelerin göğüs biceps,omuza daha fazla hacim katmak için naçizane bir tavsiyem olacak:

göğüs biceps çalışmasından hemen sonra sırt girersen omuzu dinlendirmiş olursun çünkü yoğun incline gününün arkasından omuz girersen omuzun dinlendirmesini zorlaştırmış olanbilirsin...diye düşünüyorum.
önerini dikkate alacagım, teşekkür ederim..ben omuzda cok tekrar çalışmadan verim alamayan birisiyim...o yüzden cok yorycy birgün oluyor omuz antrenmanları benim için...bu yüzden haklısın aslında...birde birleşik(compund) setler gelişim için birebir benim üzerimde....o ayrı bir yorgunluk katıyor antrenmanıma , am herşeye ragmen onlar olmadan ben antrenman yaptım demem o gün...

dwolf gerçekten güzel vücut... özellikle göğüs bölgen gayet iyi görünüor. başarılarınn devamını dilerimm...
göğüs bölgem küçüklükten kalma zaten..sonradan çalışarak cok az geliştirmişimdir bu bölgemi...iyi dileklerin için ayrı teşekkür ederim, sağol...

gercekten guzel bı vıcut :) bu ıse cok yenı amator olarak basladıgımdan fazla yorum yapamıcam ama gogus bolgesı cıdden barız bellı we heralde en cok dıkkat ceken bolgen oldugunu dusunuyorum...bence vucuttakı en onemlı yerlerden bırı..cok basarılı :)

gercekten guzel bı vıcut :) bu ıse cok yenı amator olarak basladıgımdan fazla yorum yapamıcam ama gogus bolgesı cıdden barız bellı we heralde en cok dıkkat ceken bolgen oldugunu dusunuyorum...bence vucuttakı en onemlı yerlerden bırı..cok basarılı :)
eyvallah, göğüs için agır kilolara gerek yok aslnda eger makinede çalışmıyorsan...mesela dumbellarda cokta aşırı agır çalışmaya gerek yok, yedire yedire çalşmak en dogrusu..
örneğin; ben 80-90 pound luk dumbellarla 6-7 tekrar cıkarmama ragmen genellikle 60 poundlarla yedire yedire yavaş yaparım....daha verimli oluyor....gelişim daha hızlı oluyr...

çalışma ve beslenme programın nasıl peki..genelde herkes gögüste özellikle presslerde ağır çalışır ama senin sistemin farklı set araları da fazla dinlenmiyorsun herhalde

çalışma ve beslenme düzenimi daha önceki sayfalara yazdım...benim verim alış yöntemim böyle, ben daha cok verim alıyorum...evet dedigin gibi araları kısa tutuyorum..45 sn fln...

kusura bakma es geçmişim..günde yanlış okumadıysam 30 a yakın yumurta beyazı yiyorsun..bu beslenme düzenini sürdürmek cidden sabır ister..ileride daha iyi olacağın aşikar.

evet günde net olarak 30 yiyorum..rekorum 36 yumurta...
yumurta yerken mutlaka müzik dinlerim ve yumurtaya asla bakmam:)...bu bir yöntem oldu artık benim için...ben cok doğal beslendigim için , belki abes gelecek size , ama vitamin içsem bile vücuduma yarıyor..aslında en dogrusu 2 yıl supplementsiz çalışmak...sonra inanılmaz gelişebilrsin supplementlerle ve daha ilerideki yapacagın mantıklı kürlerle....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı