ben konu uzamasın diyorum, ama arkadas yine yorum yapmaktan kendini alıkoyamamış...-ten rengi farklı çıkmıştır buna ışık hatası derim
-şimdiye kadar hiç bir fotoğraf makinasının iyi bölgeyi kötü, kötü bölgeyi iyi gösterdiğini görmedim!
-yanlış poz vermeninde fotograf makinasıyla ilgili oldugunu düşünmüyorum
-buraya resim koyanlar hem pohpohlayıcı hemde acıtıcı eleştiri geleceğini önceden sezemiyorlarmı??
-ayrıca her insanda az da olsa kibir vardır . ve kendine göre motivasyonu vardır, ama başkasının dışarıdan farklı düşünebileceğini malesefidrak edemez.
-ve burası sinirli insanların değil vg cilerin forumu, sinir problemi olanlar bunu başka forumda haletmeli
ayrıca zaten sayfanın en üstünde gereken yazıyor
Üye Fotoları Bu bölüme kendi resimlerini ekle ve yardimci olalim. Elestiriye hayir diyorsaniz lütfen resimlerinizi eklemeyin!
tabi , ne demek aklına takılanlar ö.m yoluyla veya konuyla alakalı ise buraya da yazabilirsin...elimden geldigince yardımcı olurum sana...Tebrik ederim kardeşim güzeL vücudun var .. Bende Evde V.g çaLışıyorum , Tabi bazı grupLarını çaLıştırmak neredeyse imkansız oLuyor bu şartLar aLtında , Nerden nasıL başLıyacağımı biLemiyorum , bir danışmana ihtiyacım var açıkcası![]()
ben konu uzamasın diyorum, ama arkadas yine yorum yapmaktan kendini alıkoyamamış...
o zaman sizde aranızda 15 yaş fark olan bir insana abi gibi yaklaşıp bazılarının yaklaştıgı gibi nasihat verin, konuyu dillendireceginize!!!!!!!
öncelikle herkese merhaba, bu sporu 3 yıldır yapıyorum, 31 mayıs ta 20 yaşıma yeni girdim, yani 1988 liyim...supplmenet kullanmıyorum, kür zaten yapmadım...
doğal besleniyorum ve oldukça kaliteli besleniyorum....bu attıgım fotolar aslında göğüs yapımı hiç ii göstermemiş çünkü göğüs kaslarım vücudumda en belirgin ve acık ara önde olan bölgemdir...kollarım soğuk 42 cm...yorum ve bilinçli yapılan eleştrilere acıgım...teşekkürler...
hayır petsy, o sadece programımın acıklaması....döngü halinde devam ediyor..normalde haftada 5 gün çalışırım, vize ve final dönemlerinde 3-4 defa çalışırım...benim için göğüs ve omuz haftada 2 kez çalışılmış olmalı...o yüzden diğer 2 yi böyle tamamlamış olduk..haftada 3 gunmu çalısıyosun.