DogukanYavuz666
Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, Türkiyedeyken düzenli beslenip programlı çalışıyorum ama 4 aydır Bulgaristandayım daha uzun süre burdayım, burdada çalışmaya devam ediyorum fakat sadece omuz göğüs ve kol çalışıyorum ( Türkiyedede bacakda yapardım ) bunun dışında düzenli bir programa uymuyorum çünki hangi gün ne yapacağım belli olmuyor ama haftada 3 gün kesinlikle çalışıyorum, 95 kiloyum ( vücudumda yağda var ) günde protein tozu ile birlikte toplam 160 gr protein alabiliyorum bu bile bazen çok zor oluyor burdaki şartlarda. Bunun dışında haftada bir gün yüksek miktarda alkol alıyorum ( baya yüksek ) ve gece hayatına çıkıyorum. Saçma ve düzensiz yaşamım var burdayken farkındayım ama değiştiremem, sporuda bırakmak istemiyorum. Bu şekilde olan kaslarımda bi kayıp yaşamıyorum ama gelişimde göremiyorum ( omuz dışında ), özellikle kol kaslarında gelişim bir türlü elde edemiyorum bu biraz canımı sıkıyor. Hayatını değiştir demeden bana kas gelişimim için verebileceğiniz öğüt veya öneri varsa duymak isterim, herkeze teşekkürler.