altta kas üstte yağ var ondan böyle gözüküyor bendede 1 ay felan böyleydi
ama kas üstte olmaz bunu sende biliyosun zaten kasın arttığı yerde yağ yakımıda artarTam tersi gibi duruyor sanki![]()
haa hocam yanlış anlamışım özür dilerimama kas üstte olmaz bunu sende biliyosun zaten kasın arttığı yerde yağ yakımıda artar
evet onuda yapıyorumLeg raise yapmayı denedin mi? Fotodan pek de belli olmuyor ancak derdine çare olabilir.
Alt miğdede su tutmuş gibi tuz yemeklerde çok mu kullaniyorsun. Günlük 3 litre su iç ama bunu birden içme öğünler arasina koy ve butun güne yay
tuz su tutar. Hacim dönemi için tuz kullanımı önemlidir.İyi bisey gibi yazmissin ama degil,tuz lazim
Ben 1 aydır hiç kilo veremedim nedense önceden haftada 2 kilo verirdim şimdi 1 aydır kilo veremiyorumBir makalede deri sarkmasını engellemek için süt ürünlerini kullanmada değişik bir yolu izlememiz gerektiğini, süt ürünlerini protein olduğunu ancak deriyi kalınlaştırdığını araştırmaların sonucuna göre anlaşıldığını okumuştum. Yine aynı makalede ilk hafta tamamen süt ve süt ürünlerinden uzak kalınması gerektiği, ikinci hafta sadece süt, üçüncü hafta sadece peynir, dördüncü hafta yoğurt. Bu şekilde 2 ay yapılması gerektiği öngörülmüştü. Ben 3 hafta uyguladım bunun yanında suyu ve tuzu azaltıp vücuttaki hem suyu hem tuzu ve sütün etkisi olan derinin kalınlaştırmayı engellemek için süt ürünlerini kesmiştim. ilk 7 günde 4.5-5 kilo 2. hafta ise insülin direncinden dolayı 4 gün boyunca hiç kilo veremediğimi sonraki 6 günde de 4 kilo verdim ve kendim kilo vermeyi durdurdum. Protein alınımını arttırmak için süt ürünlerine tekrar başladım ve derimde de sarkma yok.
Bir makalede deri .[DOUBLEPOST=1390221203][/DOUBLEPOST]
tuz su tutar. Hacim dönemi için tuz kullanımı önemlidir.