Düzenli beslenme ve çalışmaya rağmen sarkma var

Karnımda biraz sarkma var ve incelme yok hala aynı ama kasınca karın kaslarım belli edecek bir şekilde çıkıyor ama sarkma var fala olmasa da

Şekil A'da göründüğü gibi

Eklentiler

• Fotoğraf0368.jpg
    Fotoğraf0368.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 359
Sen sarkma görmedin galiba :D sarkma değil bu rahat ol sen. karnının altında su birikmiş biraz. Şişkinlik var . Gaz filan olmuş olabilir fotoyu yemekten sonrami cektin.

Hayır antrenmandan sonra yani yemekten 3 saat sonra falan çektim , benim makine kötü belli olmuyo kaslar bile :D Sürekli anlam veremediğim bi şişkinlik var zaten

Alt miğdede su tutmuş gibi tuz yemeklerde çok mu kullaniyorsun. Günlük 3 litre su iç ama bunu birden içme öğünler arasina koy ve butun güne yay

Bir makalede deri sarkmasını engellemek için süt ürünlerini kullanmada değişik bir yolu izlememiz gerektiğini, süt ürünlerini protein olduğunu ancak deriyi kalınlaştırdığını araştırmaların sonucuna göre anlaşıldığını okumuştum. Yine aynı makalede ilk hafta tamamen süt ve süt ürünlerinden uzak kalınması gerektiği, ikinci hafta sadece süt, üçüncü hafta sadece peynir, dördüncü hafta yoğurt. Bu şekilde 2 ay yapılması gerektiği öngörülmüştü. Ben 3 hafta uyguladım bunun yanında suyu ve tuzu azaltıp vücuttaki hem suyu hem tuzu ve sütün etkisi olan derinin kalınlaştırmayı engellemek için süt ürünlerini kesmiştim. ilk 7 günde 4.5-5 kilo 2. hafta ise insülin direncinden dolayı 4 gün boyunca hiç kilo veremediğimi sonraki 6 günde de 4 kilo verdim ve kendim kilo vermeyi durdurdum. Protein alınımını arttırmak için süt ürünlerine tekrar başladım ve derimde de sarkma yok.[DOUBLEPOST=1390221203][/DOUBLEPOST]
İyi bisey gibi yazmissin ama degil,tuz lazim
tuz su tutar. Hacim dönemi için tuz kullanımı önemlidir.

Küçük bi düzeltme ; yemeklere sonradan tuz dökmüyorum nasıl piştiyse öyle yiyorum[DOUBLEPOST=1390221468][/DOUBLEPOST]
Bir makalede deri sarkmasını engellemek için süt ürünlerini kullanmada değişik bir yolu izlememiz gerektiğini, süt ürünlerini protein olduğunu ancak deriyi kalınlaştırdığını araştırmaların sonucuna göre anlaşıldığını okumuştum. Yine aynı makalede ilk hafta tamamen süt ve süt ürünlerinden uzak kalınması gerektiği, ikinci hafta sadece süt, üçüncü hafta sadece peynir, dördüncü hafta yoğurt. Bu şekilde 2 ay yapılması gerektiği öngörülmüştü. Ben 3 hafta uyguladım bunun yanında suyu ve tuzu azaltıp vücuttaki hem suyu hem tuzu ve sütün etkisi olan derinin kalınlaştırmayı engellemek için süt ürünlerini kesmiştim. ilk 7 günde 4.5-5 kilo 2. hafta ise insülin direncinden dolayı 4 gün boyunca hiç kilo veremediğimi sonraki 6 günde de 4 kilo verdim ve kendim kilo vermeyi durdurdum. Protein alınımını arttırmak için süt ürünlerine tekrar başladım ve derimde de sarkma yok.
Ben 1 aydır hiç kilo veremedim nedense önceden haftada 2 kilo verirdim şimdi 1 aydır kilo veremiyorum

1 ay daha aynı programa devam edeceğim fakat Focus T25'in kardiyolarını eklemeyi düşünüyorum , 25 dakika fakat yüksek etki yapıyor

Yarım kilo şinitzel 60-70 gram kıyma yedim , ilk defa bu kadar fazla yedim , bunun şişkinlik yapması normaldir herhalde :)

Back
Yukarı