Düşük tekrar

Arkadaşlar 3 aydır 10 8 6 şeklinde çalışıyodum çok iyi verim aldım artık antrenman sistemimi değiştirmeye karar verdim. Her kasa bir hareket bi çalışmada 4 hareket program yazdım. 6 6 6 çalışmayı düşünüyorum sizce uygun mudur. Amacım squat deadlift bench presi yükseltmek strongman gibi bi vücuda sahip olmak. Derek Poundstone un vücudunu beğeniyorum. Sizce programım nasıl haftada 3 gün

FRONT SQUAT
WHEEL ROLLOUT
BARBELL CURL
TRICEPS EXTENTION

PULL UP
DONKEY CALF RAISE
MILITARY PRESS
DEADLIFT

BACK SQUAT
LEG RAISE
LEG CURL
BENCH PRESS

bende bugün derek poundstone un videolarını izledim , strongman antrenmanı yapmayı baya bi istiyorum , forumda ciddi ciddi powerliftingle uğraşan varsa bilgilendirsin çok sevinirim

Halil diye arkadaş vardı powerci belki o bilgilendirir. İnternetten aradım çalışma rutinlerini bulamadım. WStrongest sen kaç tekrar çalışmayı düşünüyosun?

Son düzenleme:
Program çok güzel düzenlenmiş bir tek leg curl'ü gereksiz gördüm, onun yerine stiff legged deadlift girersen daha randımanlı olur,her bölge için ek hareket girdiğine göre 3 set yerine 4 set 6'lardan girersen daha çok verim alacağını düşünüyorum.
İyi sporlar.

Halil diye arkadaş vardı powerci belki o bilgilendirir. İnternetten aradım çalışma rutinlerini bulamadım. WStrongest sen kaç tekrar çalışmayı düşünüyosun?

ben bi çalışma rutini bulmuştum http://www.exrx.net/WeightTraining/PowerliftingPrograms.html burda bişeyler yazıyo. ama en sağlıklısı salonda işi bilen birilerinin göstermesi ( ki böyle birini bulmak çok zor ). şu an kafamda bi tekrar aralığı yok çünkü elimde hiç program yok . ben düşük tekrar yapınca doyamıyorum harekete yani o yanma olmuyo az tekrarda.

Strongmanler düşük tekrar yapar düşük tekrar çalışman gerek. Exrx.net teki program güzelmiş kendi programımdan sıkınca onu uygulicam.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08.05.12 00:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07.05.12 22:24 ----------

Yanlış yazmışım sıkılınca

Back
Yukarı