Crossfit - Beslenme - Supplement

Merhaba arkadaşlar, daha önce fitness/body/futbol/yüzme/kick box gibi birçok spordan azar azar yapmış biriyim , 2 ay önce spor salonuna yazıldım tekrar 5 hafta içinde yağ oranımı %24 ten %20 ye düşürdüm şuanda tahminimce 18-19 arasıdır , ilk ay normal olarak bi adaptasyon programı yaptım standart zaten bilirsiniz , şuan crossfit antremanlarına başladım beslenme olarak karbonhidratı baya bir azalttım ekmek yemiyorum özellikle ama makarna eklemeyi düşünüyorum beslenme konusunda bi tavsiyesi olan var mı acaba öncelikle ?? Supplement olaraksa lcarnitine kullanıyordum ancak kutu bitti , protein tozu almalı mıyım yada crossfit antremanlarına uygun başka bir supplement var mıdır ?? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yas 19
Kilo 80
Boy 1.73
Beslenme olarak sabit bir sey yok ancak su sekilde soyleyebilirim oglen et yiyorsam aksam sebze yiyorum o arada bir de ara pgun yapiyorum meyve veya form biskuvi ile , kahvaltida peyni yumurta sut.ekmek hic yemiyorum

Akşam öğününe de et eklemeni tavsiye ederim. Sabit bir beslenme biçimi oturtman ileride arttırma veya azaltmaya gitmen gerektiğinde çok yardımcı olur. Ayrıca antrenman bilgisi vermemişsin, kendi başına mı çalışıyorsun yoksa bir boxa mı üyesin?

Pardon ya antremanı yazmayı unutmuşum , fitness salonunda çalışıyorum.
Burpees-şınav
Barfiks
3.hareketin adını hatırlamıyorum ama halterdeki silkme gibi halter kaldırma
barbell jump squat
bunların hepsi x4
son olarak da karın egzersizleri[DOUBLEPOST=1395951110][/DOUBLEPOST]Fitnessdaki hoca 15x4 yazmıştı ancak ben şimdilik 8x4 yapabiliyorum nefes kalp yetmiyor :D[DOUBLEPOST=1395951310][/DOUBLEPOST]3. hareket tam silkme değil bu arada şimdi baktım da , silkmedeki gibi halteri göğüse çekip kaldırıyorum ancak eğilmeden[DOUBLEPOST=1395951491][/DOUBLEPOST]Crossfitle ilgili başlığınıza da göz attım biraz crossfitle baya uğraşıyosunuz anladığım kadarıyla , antreman için farklı hareketler vs tavsiye verebilirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Back
Yukarı