Cola ve gazlı içecek tüketimi hakkında

Merhaba arkadaşlar öncelikle 3 aydır fitness yapıyorum ecto ve mezo arası vücut tipim var 3 ay önceki ve şimdiki görüntüm arasında dağlarca fark var fakat tek gelişmeyen yer karın kısmı diyebilirim bunu nedeni galiba günde 2,5 lt kola tüketiyor olmam :S Çalışınca yine hafiften belli oluyor eskiye oranla büyüdüğünü görebiliyorum fakat yağ tabakası yüzünden parçalı şekilde durmuyor hatta saldığım zaman bildiğiniz göbek oluyor çok kilolu olmamama rağmen boyum 1.77 kilo 70. Şuanda azaltmaya başladım normal yerine light içiyorum 3 günde bir falan onun dışında tuz ve un tüketmiyorum.

özet olarak kolayı bırakıyorum six pack denen görünümü kazandırabilirmiyim koladan gelen şekeri bırakarak bunu öğrenmek istiyorum.

Benim bildiğim alt karın için sadece kola yetmez baya bir dikkatli beslenmelisin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu neden sordun zaten cevabı biliyosun. gıda değerlerini araştır biraz. forumu oku. fatsecret diye bi site var. o sitede herşeyin değeri yazıyo

anladım o görünümü kazanmak için koladan gelen şekeri değil direkt olarak kolayı bırakmak lazım galiba

anladım o görünümü kazanmak için koladan gelen şekeri değil direkt olarak kolayı bırakmak lazım galiba

Kola çok zararlı gibi edebiyat yapayacağım zaten biliyorsun, sadece tecrübe ettiğim bir şeyi söyleyecem. Bunu denersen %100 olarak kolayı bırakabileceğini de garanti ederim.
Ben şunu kendim tecrübe ettim, bi şeyi 1 ay kadar yemezsen veyahut içmezsen onun tadı ağzından siliniyor ve alışıyorsun.
ben 5-6 aydır kola fanta gazoz vb... içmiyorum, hem de hiç. Ayran içiyorum kola yerine hem protein de almış oluyorum. Kolayı aramıyorum da.
veyahut 2 senedir çay ve kahveme şeker katmıyorum. Hatta bi zaman sonra çayın gerçek tadı daha güzel geliyor.

Şimdi diyeceksin ki adama kola diyorum o ağırlıklı olarak çaydan bahsetti, manyak mı bu adam :D . Ama olay ağzından yiyecek/içeceğin tadının silinmesi.
Kolayı da 5-6 aydır içmiyorum aramıyorum da. Denemek sana kalmış, başarılar.

2,5 litre inanılmaz bir miktar 250-300 gr civarı şeker alıyosun.bir an önce bırak.bu sporu hayat tarzı olarak gör.gazlı içecek,meyve suyu,siyah çay,alkol,sigara,fastfood bunlara hayatında yer yok.her şey senin iradene bağlı.işte bu yüzden bodybuilding sadece fiziksel değil,zihinsel gelişimi de sağlıyor.

2,5 litre inanılmaz bir miktar 250-300 gr civarı şeker alıyosun.bir an önce bırak.bu sporu hayat tarzı olarak gör.gazlı içecek,meyve suyu,siyah çay,alkol,sigara,fastfood bunlara hayatında yer yok.her şey senin iradene bağlı.işte bu yüzden bodybuilding sadece fiziksel değil,zihinsel gelişimi de sağlıyor.

şekersiz çay ve sigaranın ne zararı var ? merak ettiğim için soruyorum, benim vazgeçilmezlerim çünkü :D.

3 yıldır kola içmiyorum ve tüm aileyede bıraktırdım kolayı, arkadaşlarım bile benimle beraberken onlarada içirmem. İnsanlar kafalarını kullanmaktan çok uzaklar fakültede 20-25 yaşında insanlar kantinde renkli ambalajlı ne varsa alıyolar ya kardeşim bi çevir arkasına bak dimi ne yiyip ne içiyorsun günde 200 gram şeker yiyorsun resmen.
Ben düşünce itibariyle kola ve fast food olayına tamamen karşıyım dünyanın en yararlı besinleri bile olsa oralara para kazandırmak istemem, bırakmamda bununda etkisi büyük olmuştur.

Sevgili kardeşlerim gazlı içecekler vücut için son derece zararlıdır. Mümkün mertebe tüm gazlı içeceklerden uzak duralım. Vücut için sıhhatli içeceklere yönelelim , ayran , kefir , ballı şerbet , osmanlı şurupları soğuk havada hem hararetinizi alır hemde sıhhat ve afiyetlik verir.

Ayran ve şalgam gibi içeceklerimiz varken gerek yok gazlı içecekleri. Sigara olayını en sonunda astım dediğiniz gibi irade meselesi

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İkisinde de kafein var,yeşil çayın yağ yakıcı özelliği olduğu için öyle dedim.kötünün iyisi yani.kafein baya tartışmalı konu,antrenman sırasında enerji verse de kas gelişimi için yararsız hatta negatif bir madde.

İkisinde de kafein var,yeşil çayın yağ yakıcı özelliği olduğu için öyle dedim.kötünün iyisi yani.kafein baya tartışmalı konu,antrenman sırasında enerji verse de kas gelişimi için yararsız hatta negatif bir madde.

Arada siyah cay istiyor insanin cani.yesil caydan keyif cayi olmuyor :D ama kardiodan once yesil cay veya sade kahve icmeye calisiyorum. Verdigin bilgiler dogrultusunda agirlik antremanlarindan once ve sonra icmedigime sevindim :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı