BenDayanamam
Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar benim bi sorum olacaktı ben bi kızdan hoşlanmaya başladım yaklaşık 2-3 haftadır konuşuyoruz facebook üstünden ara arada kızı okul cıkışından almaya gidiyorum facebook mesaj atıyorum hergün girer akşam 7 8 gibi haftasonları ise girdiginde gece 1 2 kadar takılır bende mesaj atarım sürekli konuşuruz ama canımı sıkan bi olay kız yazdıklarıma cevaptan cok genelde gülme smilesi yapar takmıyor gibi ama bu gülme smilesini başlarda cok yapardı ilk tanıştıgımızda yani ilk 1 2 haftada şimdi yavaş yavaş iyi gitmeye başladı konuşmamız artık cevap verebiliyor yani yorum hesabı mesajımda cok bekletmiyor. ama bi türlü bana mesaj atmıyor napmam gerekiyor arkadaşlar facebook girince cok mesaj atmayımmı kızı bi yerlerde davet etmeyi düşünüyorum bi cafeye götürmeyi planlıyorum ama orayada gitsem ne konuşacağımı bilmiyorum kız biraz utangaç ve çekingenlikde var ve biraz bendede var aynı şekil ve coğu konuyu facebook konuşuyorum şimdi yüz yüze konuşacak konu kalmadı en son bana okey öğret öğret dedim olumsuz cevap almadım tamam olur dedi cafeye lettop götürmeyide düşünüyorum öğretme amaçlı okey biliyorum maksat bilmemezlik