Cok mesaj atmak bunaltırmı

Arkadaşlar iyi akşamlar benim bi sorum olacaktı ben bi kızdan hoşlanmaya başladım yaklaşık 2-3 haftadır konuşuyoruz facebook üstünden ara arada kızı okul cıkışından almaya gidiyorum facebook mesaj atıyorum hergün girer akşam 7 8 gibi haftasonları ise girdiginde gece 1 2 kadar takılır bende mesaj atarım sürekli konuşuruz ama canımı sıkan bi olay kız yazdıklarıma cevaptan cok genelde gülme smilesi yapar takmıyor gibi ama bu gülme smilesini başlarda cok yapardı ilk tanıştıgımızda yani ilk 1 2 haftada şimdi yavaş yavaş iyi gitmeye başladı konuşmamız artık cevap verebiliyor yani yorum hesabı mesajımda cok bekletmiyor. ama bi türlü bana mesaj atmıyor napmam gerekiyor arkadaşlar facebook girince cok mesaj atmayımmı kızı bi yerlerde davet etmeyi düşünüyorum bi cafeye götürmeyi planlıyorum ama orayada gitsem ne konuşacağımı bilmiyorum kız biraz utangaç ve çekingenlikde var ve biraz bendede var aynı şekil ve coğu konuyu facebook konuşuyorum şimdi yüz yüze konuşacak konu kalmadı en son bana okey öğret öğret dedim olumsuz cevap almadım tamam olur dedi cafeye lettop götürmeyide düşünüyorum öğretme amaçlı okey biliyorum maksat bilmemezlik

Hakkinda bilgi edin kardesim, birde ara bir karakter bul sizi kaynastiracak muhabbet sikintiya dusunce ivme kazandirsin. Sen kendin gibi davran dogal ol.

• Like
Reactions: Azi
Arkadaşlar iyi akşamlar benim bi sorum olacaktı ben bi kızdan hoşlanmaya başladım yaklaşık 2-3 haftadır konuşuyoruz facebook üstünden ara arada kızı okul cıkışından almaya gidiyorum facebook mesaj atıyorum hergün girer akşam 7 8 gibi haftasonları ise girdiginde gece 1 2 kadar takılır bende mesaj atarım sürekli konuşuruz ama canımı sıkan bi olay kız yazdıklarıma cevaptan cok genelde gülme smilesi yapar takmıyor gibi ama bu gülme smilesini başlarda cok yapardı ilk tanıştıgımızda yani ilk 1 2 haftada şimdi yavaş yavaş iyi gitmeye başladı konuşmamız artık cevap verebiliyor yani yorum hesabı mesajımda cok bekletmiyor. ama bi türlü bana mesaj atmıyor napmam gerekiyor arkadaşlar facebook girince cok mesaj atmayımmı kızı bi yerlerde davet etmeyi düşünüyorum bi cafeye götürmeyi planlıyorum ama orayada gitsem ne konuşacağımı bilmiyorum kız biraz utangaç ve çekingenlikde var ve biraz bendede var aynı şekil ve coğu konuyu facebook konuşuyorum şimdi yüz yüze konuşacak konu kalmadı en son bana okey öğret öğret dedim olumsuz cevap almadım tamam olur dedi cafeye lettop götürmeyide düşünüyorum öğretme amaçlı okey biliyorum maksat bilmemezlik

Lettop'u kucağına alma,testisleri eritiomuşşş....Ben öyle duydum...

Aşırı atma bırak arada o atsın.
Yüz yüze burada işin zor hele ilk buluşmaysa, ben yolda ezber bile yaptım kızı gördüm diyeceklerimi unuttum, cep telefonundan konuştuk çatır çatır konuştum buluştuğumuzda niye böyle konuşmadın demişti.
Buluşunca hobilerini filan sor biraz kendini tanıt onuda tanımaya çalış atıyorum 3 kardeşsin 1 kız kardeşim 2 erkek kardeşiz falan filan kendini tanıt yani. Buradan söylemesi kolay gerçi ama buluşma esnasında hepsi uçup gider aklından kitap okumanı öneririm. Gerçi illa konuşmanın bittiği yer olucak ileriye doğru ve bende o aşamadayım anlatıcak bişeyler düşünüyorum.

Bence foruma Aşk diye bir bölüm açalım :) Abartmadığın sürece sorun olmaz :)

• Like
Reactions: Azi
arada kendini ağırdan sat ama bunu hep yapma sonra bu beni hiç düşünmüyor umrunda değilim merak etmiyor hesabı olur :) buluşuncada konu konuyu açar zaten merak etme yeterki buluş bi kafede falan tavla oynayın güzel olur konuşamıyorsan bile ortak bişeyler yapın ister istemez konuşursunuz sonra alışırsın :)

Fazla sıkma kızı fazla mesaj atma buluş kızla konuşamıyorsan bir aracı olsun o biraz aralara girsin 30 dklık felan en azından senin rahatlamanı sağlar sonra sende rahat rahat konuşursun oda gider

Back
Yukarı