cinnet gecirmemek elde degil

seni tebrik ediyorum , doğru olanı yapmışsın , bir babanın aklına ilk , ben burda olay çıkarsam eşim çocuklarım ne olur sorusu gelmelidir. benimde 2 çocuğum var hepimizinkini allah bağışlasın. evlenmeden önceki hayatımı bir ben bilirim ne kavgalar ne karakollar, ama işte seninde dediğin gibi çocuk olunca insan mecburen duruluyor. her işte bir hayır vardır diyerek kendini yatıştır bence , yolun açık olsun.

sivaslı önce gecmıs olsun senın astıgın yolları bende ıkı gün önce geldım aynı olay benımde basımdan gectı tabı bıraz farklı olarak cocukların arkada oturma koltukları yok gıremezsın dedı bana 20 euroyu verınce ne koltuk ne vıze bakmadılar bıle cıddı dıyorum bulgara geldım polıs bana soruyor expresmı normalmı expres 5 euro kahve parası pasaportlara bakmıyorlar bıle ıkı metre sonra gümrük kontrol ac bagajhı dıyor bagajı acsam yandık sordum corba ıctınmı dıye anladı cakal elını uzatıyor ıcerıye 5 euroda ona hadı bana eyvallah bulgardan geldım anlayacagın sakın hız lımıtını asma her yer polıs dolu otobanın bır ufagı olan duble yolları 60 km ıle sınırlandırmıslar 150 km yaklasık öyle gıttım bulgardan gelırsen sakın hız sınırını asma

bulgar zaten belli rusvetciler ama koltuklar yok diye kim para istedi onu anlamadim.sirplarmi yoksa baska devletmi.almanya ve austurya olmayacagi kesin,buralarda rusvet gecmez.macar polisininde alacagi sanmam,burdan sonraki devletlerdir kesin

cexenes suna emin ol orayi ben karistirmadiysam kimse kolay kolay karistiramaz.ben haksizliga dayanamayan agresif biriyim.ama yanimda ailem ve iki kucuk cocugum var..bu haksizlik olayi turkiyede almanyada olsa sonuna kadar giderdim.ama ne adamlarin dilini biliyosun ne ulkesini.oda sonucta bir polis ve senin ona yaptigin hakarette seni iceri atma hakki var.ve simdiye kadar iceri girenlerin bi cogu geri cikamiyor.polis kendisi bir sey yapmasa senin plaka numarani bi kac arkadasina veriyor.ilerde seni durduruyolar arabani soyuyolar..yani bazi ne kadar sinirlide olsan haksizliga dayanamasanda bazi yerlerde cocuklarini aileni dusunup susuyosun.babalik cok baska bisey.ben 28 yasindayim 7 yasinda kizim var..sen evlimisin bilmiyorum ama insanin hayati sanki iki evre.baba olmadan once ve baba olduktan sonra diye..eger o arabada beni bekleyen iki cocouk olmasaydi o polisi o kalabalikta milletin gozu onunde oraya gomerdim..ama olmuyor iste

bende babayım haklısın, anlamak istemiyene dert anlatmak aynı dili konuşurken bile zor...

valla aynen oyle az yol degil-sevine sevine yola cikiyosun.ve adinin biri giciklik olsun diye seni ceviriyor.cok berbat bi durum..ama hayirlisi bundada bir hayir vardir dedik ve uzerine gidip cok takmiyorum.yarin aksam 21.00 gibi tekrar yola cikiyorum.insallah bu sefer turkiyeye kadar direk guzelce gideriz

Haydi hayırlı yolculuklar sivasli yollarda dikkatli ol aklımızında bir tarafı sende sağ salim geldiğinde buraya yaz bari de içimiz rahatlasin :)

Ben konuya biraz geç katıldım ama bunlar maalesef böyle.Ezelden beri Türklere bi kuyruk acısı bi çekememezlik var.Al sırp gümrürünü vur bulgar gümrüğüne.
Geçen sene Kurban Bayramında bende Kapıkulede başımdan geçen bi olayı paylaşmak istiyorum.Türk tarafını geçtikten sonra saat 19:00 ciavrı gibiydi bulgar gümrüğüne geldik önümüzde 5-6 araba ama hiç haraketlilik yok dedim heralde bilgisayarlar aya da sistem arızalı .O şekilde 30-40 dakika bekledik derken gümrük görevlileri geldi pasaportları almaya başladırlar:N'oluya ya derken öğrendim ki yedi de vardiyası bitenler işi diğerlerinee teslim etmeden kapıyı kapatıp gitmişler.Diğerleride çay kahve derken 30 dakka geç geldiler.Bizde onların keyfini bekledik .Alın size avrupa gümrüğü

Back
Yukarı