• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Cem Sarpay 90 kg

Ölçüler baya iyi , vücut da iyi.. Yarışmalara girmeni öneririm.

Arasıra dönüp dönüp baktığım bir başlık. Fotoğraflar gerçekten motive edici. Cem, bir kez daha tebrik ediyorum, vücut tipimiz benziyor, örnek almaya çalışıyorum. Favorim ise ilk baştaki bulk halin, tabi bu kişiye göre değişne bir durum, ama benim beğenim bu.
Yeni fotoğraflarınla motive etmeni bekliyoruz, çok selamlar.

Ölçüler baya iyi , vücut da iyi.. Yarışmalara girmeni öneririm.

bende istiyorum aslında nisan 17 olması gerek izmir de yarışma var ama değil hazırlanacak clup ayarlayack vakit bile bulamadım suanki hayat şartları bu hazırlık için bana pek imkan tanımıyor.. maddi değil de zaman olarak çok zorluyor beni! idmanlara bile vakit bulamadığım oluyor hergün farklı saatlere falan denk gelıyor yada hiç gidemiyorum.. diet yapabilsem girerim demiştim ama bu işe hakketen çok ciddi hazırlananlar var çok bi şansım olmaz die düşünüyorum..
yinede yarışmacı olarak bir kariyer hayalim olmadığı için bi boy gösterip ineriz belki aşağı gereken kg ye inebilirsek, bana göre yada söyle diyim benim için tecrübe ile öğrenilmeyen her bilgi geçici.. ilerde daha iyi imkanlar yakalarsak ufak bir tecrübe olabilir;)

İnşallah :)

bak lahana kapsülü verdiriyomuş 8 kilo:),bizimde nisandaki yarışma için o kadar fazlamız var cem:)
yan etkisi gaz yapıyomuş:)idare et olur o kadar:)

Lahana kapsülüne ek olarak, lahana suyunu hanımlardan çok duyuyorum artık.

Tadı kötü, 1 dikişte içmek lazımmış; ama gerçekten etkili olduğunu duydum insanlardan.

bak lahana kapsülü verdiriyomuş 8 kilo:),bizimde nisandaki yarışma için o kadar fazlamız var cem:)
yan etkisi gaz yapıyomuş:)idare et olur o kadar:)
efe destek tam senden eyvallahda en son dedin sadece pilav tavuk yicez ben 88 den 93 e çıktım pilav tavukla:shock: birde resim ekledim güzel karın kaslarım tam müsabık duruyorlar gerçekten :D biraz orantısız çıkmış resim ama duruştan sanırım.. ben diyet die niyetlenmiştim ama sanırım biraz daha şiştim, yorumlar için ekledim.. iyi çalışmalar herkeze....

Eklentiler

• Görüntü0217.jpg
    Görüntü0217.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 820
sadece diyet yapabilmek yada disiplinli antrenmanla müsabık olunabileceğini düşünmüyorum. mesela başka bir başlıkta sigara içtiğini yazmışsın. bu seni kardiyo vs antrenmanlarında çok zorlayacaktır. bende bir tiryaki olarak bırakamasanda azaltmanı öneriyorum.
çok iyi olan kollarında onlardan daha bomba olan trapezlerin yanında mütevazi kalmış. brawo ;)

sadece diyet yapabilmek yada disiplinli antrenmanla müsabık olunabileceğini düşünmüyorum. mesela başka bir başlıkta sigara içtiğini yazmışsın. bu seni kardiyo vs antrenmanlarında çok zorlayacaktır. bende bir tiryaki olarak bırakamasanda azaltmanı öneriyorum.
çok iyi olan kollarında onlardan daha bomba olan trapezlerin yanında mütevazi kalmış. brawo ;)
teşekkür ederim gerçi ben trapezlarden memnun değilim hatta hiç sevmiyorum ama yınede saol.. kardio olayına çok giremedim ama ciğerler mutlaka alışıyor tempoya onu biliyorum yani kosu yaptığım dönemlerden sadece biraz daha zaman alıyor sigara mutlaka çok etkili bir tıkayıcı.. bu fotoğraf aslında omuz antremanı sırasında olduğundan biraz omuzlar ve trapezler öne çıkmış.. ben aslında boydan bir fotoğraf koyacktım ama ışık ortamı çok kötü ve sağlıklı bir poz veremedim diye bunu koydum, bir iyi fotoğraf çekmeyi başaramadık ben normal antreman öncesi bir foto koyayım en ıyısı sağlıklı yorumlar için o daha uygun olacak..
buda yine geçen hafta efe ile çektiğimiz bir fotoğraf.. biraz şekilden şekle girdi suratımız, yine sırf vücuda odaklandık :D

Eklentiler

• Görüntü0211.jpg
    Görüntü0211.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 856
Trapezlerin gerçekten harika ! Tam benim istediğim trapez büyüklüğünde en çok önem verdiğim kaslardan biridr zaten.İnş hedeflerine ulaşırsın gönülden diliyorum.:)(Bu arada salonda arkandan biri hayran hayran seni izliyor ilk dikkatimi çeken o oldu :p)

bende istiyorum aslında nisan 17 olması gerek izmir de yarışma var ama değil hazırlanacak clup ayarlayack vakit bile bulamadım suanki hayat şartları bu hazırlık için bana pek imkan tanımıyor.. maddi değil de zaman olarak çok zorluyor beni! idmanlara bile vakit bulamadığım oluyor hergün farklı saatlere falan denk gelıyor yada hiç gidemiyorum.. diet yapabilsem girerim demiştim ama bu işe hakketen çok ciddi hazırlananlar var çok bi şansım olmaz die düşünüyorum..
yinede yarışmacı olarak bir kariyer hayalim olmadığı için bi boy gösterip ineriz belki aşağı gereken kg ye inebilirsek, bana göre yada söyle diyim benim için tecrübe ile öğrenilmeyen her bilgi geçici.. ilerde daha iyi imkanlar yakalarsak ufak bir tecrübe olabilir;)

slm cem naber.. nisanın 18-19 u gibi yarışmayı izlemeye gelicez izmir'e bi aksilik çıkmazsa.. :D

nerdeyse 40 günden az kaldı cem.boşver gözünü kapa ve dal.bu olmazsa ekime bomba çıkarsın.o kumaş var sende.lapaya devam:)
biz dede den böyle gördük

cem yarismaya girecek misin? bence sıkı bir diyet ve dogru takviyeler ile 40 gunde bomba gibi olursun.. zaten bu işin daha boyası var o goruntuyu cok degistirecek ama hangi siklette girecegin cok onemli

cem yarismaya girecek misin? bence sıkı bir diyet ve dogru takviyeler ile 40 gunde bomba gibi olursun.. zaten bu işin daha boyası var o goruntuyu cok degistirecek ama hangi siklette girecegin cok onemli
dexterr yanındaki koltuğu boş tut yarışmaya izleyici olarak gireceğim:D eylülde beraber boyanırır çıkarız bir terslik olmassada gerçekten kg vermekte çok zorlanıyorum.. diet olayına girmedim değil ama aynı anda çalıştığım için ve az dinlendiğim için olmadı ayılıp bayıldım tabiri cayizse,
hafif bir diyetle verilecek kg de değil yani 80 de falan şansım çok olmaz zaten şimdiden hafif hafif gidip oturaklı bir kg de yarışmaya girmek isterim eğer girersem, vede bir ayda verebilsem bile 10-15 kg vermek istemem hem kas için hemde geri alacağın yağlar açısından gelecek vadedmeyen sağlıksız bir sistem -ki yarışma tecrübesi olan biri olarak da benden iyi bilirsin..
yinede bu konuda destek görmek güzel.. teşekkürler olumlu düşünen arkadaşlara..

sevgili cem yanlış hatırlamıyorsam bundan epey bir zaman önce başka bir vücut geliştirme sitesinde sizin resimlerinizi görmüştüm reklam olmamasi için isim vermiyorum.o zamandan bu zamana gözle görülmeyi bir yana bırakın ekrandan bile hissedilir bir gelişim göstermişsiniz.yalnız bir sorum olacak.karın kaslarınız gayet başarılı görünüyor ne tarz bir çalışma ile bunu elde ettiniz.yolunuz açik olsun

sevgili cem yanlış hatırlamıyorsam bundan epey bir zaman önce başka bir vücut geliştirme sitesinde sizin resimlerinizi görmüştüm reklam olmamasi için isim vermiyorum.o zamandan bu zamana gözle görülmeyi bir yana bırakın ekrandan bile hissedilir bir gelişim göstermişsiniz.yalnız bir sorum olacak.karın kaslarınız gayet başarılı görünüyor ne tarz bir çalışma ile bunu elde ettiniz.yolunuz açik olsun
benzetmiş olmalısın body ile ilgili üye olduğum tek site bu olması gerek en azından ben öyle hatırlıyorum ama yinede merak ettim bana özelden link atabilirimisin acaba hatırlarsan yada sadece site adı da olur.. bide karın kaslarım çok kötüdür vücudumda belkide en az çalıştığım kaslar.. karın ve bacak.. yinede cevaplıyım karın idmanı yaparsamda 3*20 sekjlınde yerde ayaklar düz ve kırık olarak yapıyorum herhangibi bir alet kullanmadan...
80 kg düşüncede gördümki simetrik de değillermiş, bir o ara çıktı onun dışında hep üstten 2 bakla anca:D

Back
Yukarı