altaylar
Üye
arkadaşlar birçok kişinin ortak görüşü cardiyo bir vaz geçilmez(sadece zayıflama amaçlı değil adındaki anlamdaki gibi dolaşım sistemi açısından da)pekiya cardiyo bacakta overtraning e sebebiyet vermezmi? yani ben bacak çalıştıktan sonra 2 gün bacağım ağrıyor düzgün spor yapamıyorum, aynı şekilde cardiyo yoptıktan sonra da 2 gün gene bacak gitmiş oluyor, he bu benim kilo verme amaçlı düşük kalorili beslenmemden kaynaklana bilir ama genel bir cevap alırsam sevinirim sizce ne yapılamlı?
ayrıca ben cardiyoyu aynı zamanda esneklik ve hız kazandıran birşey olarak görüyorum, acaba bacak dışındaki kaslarda da cardiyo yapılabilirmi? mens health dergisinde kollarla yapılan bir spinning tarzı birşeyin reklamını gördüm ama tabi böyle bir alet edinmek de oldukça zor
ayrıca ben cardiyoyu aynı zamanda esneklik ve hız kazandıran birşey olarak görüyorum, acaba bacak dışındaki kaslarda da cardiyo yapılabilirmi? mens health dergisinde kollarla yapılan bir spinning tarzı birşeyin reklamını gördüm ama tabi böyle bir alet edinmek de oldukça zor