Cardio Ağırlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7780
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

7780

Üye
Merhaba abilerim ustalarım size bir sorum olacak aynı gün içerisinde hem cardio hem ağırlık çalışılır mı? Ben 14:30 gibi cardio yapsam haftada 5 gün (30-40 dk) akşamda 20:00-21:00 gibi ağırlık çalışsam haftada 3 gün (30-40dk) bir zararı olurmu? Bazı yerlerde iyi beslenirsen olur diyorlar ama emin olamıyorum. Cardiodan sonra protein desteği alınırsa vücut kendini toparlarmı. Şimdiden çok teşekkürler

Zarar olarak en kötü ihtimal ağırlık antrenmanlarında performans düşüklüğü yaşarsın istediğin verimi alamazsın ama yarar olarak düşündüğümüzde optimum cardio-ağırlık kombinasyonu bu olmayabilir. Optimum kombinasyon da bence kişiden kişiye değişir, sen en çok verimi bu şekilde alıyorsundur ama başkasının vücut tipine 3 gün ağırlık 2 gün cardio daha çok yarar sağlıyordur. Deneyerek en iyisini bulmaya çalışırsan daha iyi olur.

Anladım en iyisi deneyerek bulmak. peki cardiodan sonra vücudun toparlanması için hangi ek besinleri almalıyım whey creatin ya da başka birşey bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

Back
Yukarı