Cable Crossover

Merhaba benim göğüs kaslarım istediğim gibi değiller. Hafif giriyorum ama geliştiler yine üst göğüsüm özellikle göğüslerimi oynatabiliyorum hatta ama alt taraf bomboş. O yüzden programıma cable crossover ya da dips eklesem nasıl olur? daha erkenmidir? 5. ayım ama ilk 2 ay sırf karıo yaptım.

Programım
10-15 kardıo ( yuruyus-kosu)
twist
Göğüs press makına
butterfly
dumbell curl
dumbell hummer
triceps pushdown
Lat pull down (sırta)
lat pull down ( öne)

eve gelınce 8 mın abs

Teşekkürler 5. ayım zaten üst göğüslerimde hacimli alt olmadığı için gözükmüyor. Genelde üst göğüsü olmayanlar için yapılmaması gerekir diye biliyordum bende

Üst göğüsün dedigin kadar hacimli durmuyo. Programin 5. Ayında olan birisi icin cok kötü. Yaşın daha 15 olduğundan hocan fazla calıstırmıyoda olabilir ama boyun da uzamiş zaten bence programinı değiştir buyuk mas grublarina 2 hareketi yeni baslayanlar yapio. Kusura bakma ama 4 ay boşa gitmiş gibi beslenmen nasil benchte kac basiyon daha detayli bilgi vermelisin ?

Üst göğüsün dedigin kadar hacimli durmuyo. Programin 5. Ayında olan birisi icin cok kötü. Yaşın daha 15 olduğundan hocan fazla calıstırmıyoda olabilir ama boyun da uzamiş zaten bence programinı değiştir buyuk mas grublarina 2 hareketi yeni baslayanlar yapio. Kusura bakma ama 4 ay boşa gitmiş gibi beslenmen nasil benchte kac basiyon daha detayli bilgi vermelisin ?

5 ay boşa geçti haricinde diğerlerine katılıyorum. 5 ay bence en verimli şekilde geçti. spora başladıktan 1.5 ay sonraki halim. Üst göğüsüm gözükmüyor ama oynatabiliyorum bile :D
Beslenmemde şeker ve fast food yok. haftada 1 mavi yeşil yerim.

incline bench press ve şınav yapabilirsin ben yapıyorum alttaki çızgiyi oluşturmayı başardım hacimli değil ama bakınca en azından sıkı gözüküyor ve şu taktik te hoşuma gitmiştir mesela sehpada bench basıyorsan set bitince o dinlenme arasında mesela 10 tane şınav çekebiliyosan 5 er tane şınav serpiştir araya iyi vuruyor göğüslere

Arkadasim bende tuhaf bir durum goğus kasim digerlerne gore daha iyi durumda bunn nedeni asiri sinav cekmem 20 duzenli tekrarla hergun 100 sinav cekin bu sinav stilleri farkli olmak zorunda spartan olur yumruk olur nete bak n ogrenin farkli stilleri sonrada dumbella calisabilirsin arkadasm

Cable crossover'ı bilemem ama yaşıtız ve hocam bana dips yaptırmıyor. Dirseklerine çok baskı yapan bir hareket ileride sorun çıkabilir diyor.

bu nasıl program kim yazdı ?
amaç ne
ben pek bişe anlamadım bu programdan o yüzden bir yorum yapamayacağım

Back
Yukarı