Cable Crossover

benden sana tavsıye bu hareketı yaparken tek ayagını one al ve kalcanı dısarı cıkar sırtını dık tut vucudun yere 70 derece olsun yaklasık kollarını yana actıktan sonra ortada bırlestır ama bırlestırdıgınde dırseklerın duz olsun kırık degıl ve orda goguslerının sıkıstıgını hısset

Bu çok güzel bir tavsiye. Dikkate almanızı kendi adıma tavsiye ederim.

Dirsek açısını doğru ayarlayın ve fazla geri bırakmayın. Zira yükü omuzlara bindiriyor. Siz bu hareketi göğüs için yapıyorsunuz. Ayrıca yukarıda verilen tavsiyedeki gibi elleri önde, kollar düz şekilde birleştirme şekliniz hareketin odağını ayarlamanıza yardımcı olur. Yukarıya doğru konumlandırırsanız incline, tam karşıda flat, biraz aşağıda birleştirirseniz decline tipi uyarım için kullanılabilir.

İyi çalışmalar.

1-hareketin doğrusu budur diye video konuşmasa da ben böyle yapıyorum sizce yanlışmı diye sorulsa daha iyi olurdu
2-her ne olursa olsun şahıslar hakkında lütfen kırıcı, aşağılayıcı konuşmalar yapmayalım

yanlış anlama ama çok yanlış yapıyorsun , sadece göğüse odfaklanmalısın omuzlarda devreye giriyor burda

Ağırlıklar fazla geldiği için nizami değil.

fly ı presse çevirmek bu olsa gerek. Efendim yanlış anlaşılmasın ama siz hareketi yapmıyorsunuz siz cable makinesiyle cebelleşiyorsunuz. Daha yavaş , daha kontrollü, daha orantılı hareketi hissederek yapmanızı öneririm iyi çalışmalar. :D

Cable crossover hareketini hiç bir zaman tam yapamadım hep bi tuhaf olmuştur bu yüzden yapmamayı tercih ediyorum :)

Cable crossover hareketini hiç bir zaman tam yapamadım hep bi tuhaf olmuştur bu yüzden yapmamayı tercih ediyorum :)
Dostum her işin bir kolayı var. Definasyon döneminde ağırlıkları yarı yarıya düşürüp hareketi nizami yapmaya çalışıyorum. Daha sonrası kendinden geliyor zaten. Bulk dönemine yaklaştıkça ağırlıkları yükseltiyorum ancak nizamiliği bozmuyorum. Ayrıca Cable Crossover çok ağır kilolarla girilmemesi gereken bir hareket. Benim çalıştığım salonda cable mekanizmasının tam karşısında ayna olduğundan sürekli nizamiliğini kontrol etme şansım oluyor. Öte yandan o vücut ölçüleri yukarıda videosu bulunan arkadaşa veya abiye ait değil diye düşünüyorum. Fazla da bok atmaya gerek yok tabi ama hocam tebrik ederim aşırı deforme bir fiziğe benim ölçülerim şu şu şu diyip o videoyu koymak cesaret ister. Kendini nasıl bir aynada görüyorsan artık. :p

Bir arkadaşta söylemiş böyle yaparsan omuzunu sakatlarsın yapamıyorsanda programından çıkarmalısın bu şekilde gym parody gibi oluyor çünkü..

Back
Yukarı