Bursa'da tavsiye edebileceğiniz Body Salonu

carrefour karşısı murat konuk maya spor salonun açtı ağırlık sayısı fazla makineler jimsa güzel ferah temiz salon,dikkaldırımda fit stop var gene ağırlık ve makine sayısı fazla olarak...

paket fiyatlar var 3-6-12 aylık gelince görüşür pazarlığını yaparsın bende orda ve fitstopta idman yapıyorum gelirsen beklerim...

İyi günler...

Altıparmakta oturuyorum...

Orta yaşın üzerinde olduğumdan sağlıklı kalabilmek için spor yapabileceğim bir salon aramaktayım...

Yanılmıyorsam Kent meydanının karşısında bir salon mevcut...

Birde Kız lisesinin üst tarafında bir salon olduğunu buldum internetten...

En fazla dolmuşla gidebileceğim (yürüyerek tabi ki çok daha iyi) uzaklıkta Altıparmak-Heykel bölgesinde tavsiye edebileceğiniz salon mevcut mudur?

Herkese keyifli antremanlar...

Kız lisesinin ordaki sana baya uzak kalır. Altıparmakta arap şükrünün karşısında spor salonu var zaten. İstersen zafer plazada da var, ama fiyatlar ucuk orda.

Arap şükrünün karşısında dediğin salonu bulmaya çalışayım...
Zafer plazadaki kesin uçuktur tahmin ederim...

çarşambada uğur hocanın aktivform var orasıda temiz ve alet yönünden zengin salondur...

ben inegöl de gidiyordum 50 lira idi aylığı
ama çok da güzel bir yer değildi, biraz bakımsız denebilir, genel olarak videolarda gördüğüm salonlardan çok fakrlı bir yerdi
şimdiyse 200 liraya ağırlık aldım, 500 liraya da sehpa alıp evde çalışmayı planlıyorum

batı garajına yakın olan fitstop aylık değilde orası kartlı geçiş uyguluyor idman başına 5 tl...kontor yüklüyorsun...

olympik var arkadaslar arapsukrunun karsisinda koray sporun bir ust arasindan sadirvanin yanindan giriyosun..salon cok cok iyi degil fakat kotu de deil kesinlikle..bu yaz gittigimde aylik 50 3 aylikta 100tl ydi..

merhaba arkadaşlar,

bursa osmangazide salon arıyorum. fiyat yönünden çok uçuk olmaması lazım, malum öğrenciyiz. :) temiz ve ekipman malzemesi tatmin edici yerler tavsiye edebilir misiniz?

beşevler'de beyge spor merkezi var, defalarca türkiye şampiyonu olmuş olan gökay sözbir gözetiminde spor yapabilirsin...

Back
Yukarı