Bursa'da tavsiye edebileceğiniz Body Salonu

orhangazide orta sınıf bi salon bulursan şükretmelisin cok iyi yerler oldugunu düşünmüyorum.
Ama Setbaşı Mahfel Aralıgında bi salon var Yanlış Hatırlamıyosam Power Time Hard Body diye tabelası olması lazım benim zamanımda yarısmalara hazırlananlar vardı vucut geliştirme üzerine en sıkı yerlerden biri

Biraz rocky filmlerinden kalma olabilir :D fitness olarak hiç bişey yok ama vucut geliştirme salonu olarak bence cok iyi biyer hani bazıları salondaki aletlerin yeniliğine felan bakıyo önemli olan eksiksiz ve sorunsuz calısmak yeterli alet ekipman mevcut ve bütce tabi 3 aylıgı 80 lira olan baska biyer gördün mü :D

orhangazide orta sınıf bi salon bulursan şükretmelisin cok iyi yerler oldugunu düşünmüyorum.
Ama Setbaşı Mahfel Aralıgında bi salon var Yanlış Hatırlamıyosam Power Time Hard Body diye tabelası olması lazım benim zamanımda yarısmalara hazırlananlar vardı vucut geliştirme üzerine en sıkı yerlerden biri

Bende Orhangazi'de kalıyorum. Sınav dershanesinin yanında bir de Konak İş Han'ının orda vardı. 10 gün sonra salona başlamayı düşünüyorum. Sizin bahsettiğiniz yer tam olarak neresi?

Arkadaşlar ertuğrul kent 100. yıl mahallesinde oturuyorum yakınlarda 1 aylık yapabilen spor salonları var mı daha önce salona gitmiştim vücudumu şekillendirmek için şimdi biraz toparladım vücudu yazın da boş durmak istemiyorum evde de çalışıyorum ama salona da gitmek istiyorum

1 Aylık yapan bildiğiniz yakınlarda temiz bir spor salonu var mı ?

ataevler de spor merkezi

barış mahallesinde gazi caddesi lambaların hemen orda gympark spor merkezi var orası olabilir ben gitmedim ama arkadaşım gidiyor bildiğim kadarıyla hoca sı profmuş makinelerde çok iyimiş.olmadı al eline bir dumbel çalış adamım 1 ay sonuçta... iyi günler

forumdan kutlukan arkadaşımızın spor salonu var.her sene ya alet ekler yada yeniler.tavsiye ederim.

Bursa korupark score fitness'daki 20 aylık üyeliğimi devrediyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.
Not:fiyat uygundur :d

Back
Yukarı