sağolun hocam işte tek sıkıntı yağlanma olması ama onuda görmezden gelebiliriz sonuçta bulk dönemindeyizBen 2 hafta gibi bisey hemen hemen her spor cikisi big king yedim o aralar cok guzel gelisme aldimda bayada gobek bolgesinde yaglanma oldu içecek olarak ayran yada light kola al bence
Oyle diye diye yedimde biraz fazla yaglandik sankisağolun hocam işte tek sıkıntı yağlanma olması ama onuda görmezden gelebiliriz sonuçta bulk dönemindeyiz![]()
O zaman care megamcSteakHouse Burger-815 kcal/32gr protein/57gr karb./50gr yag
Buyuk Boy patates-491 kcal/6 gr protein/69 gr karb./20gr yag
IceTea Limon Buyuk boy-140kcal/33 gr karb.
Hadi 2 tane de ranch sos aldin diyelim
2xRanch-245 kcal/1 gr protein/2 gr karb/25 gr yag
Yani buyuk boy steak house menude yaklasik 1700 kcal (39g protein/161gr karb/95gr yag) var
Zaten o gun baska da birsey yemene gerek yok gibi![]()
kırmızı bardakta verdikleri kolayı cam bardağa boşalttım, çok açık bir rengi vardı. acaba buz eridi de su mu rengi o kadar açtı diye düşündüm, ama asit oranı çok fazla idi,adamlar kolaya bile hile karıştırmışEn yoğun tüketimim haftada 1' i geçmezdi yerinizde olsam, öncelikle kalori inanılmaz yüksek, bununla beraber bu firmaların ürünlerinde koruyucu kimyasallar kullanıldığı da çokça dile getiriliyor.
Bildiğim kadarıyla bunun sebebi premiks makinesi, adetli, ambalajlı ürün yerine su oranı yüksek konsantre ürün satarak daha yüksek kar elde ediyorlar.kırmızı bardakta verdikleri kolayı cam bardağa boşalttım, çok açık bir rengi vardı. acaba buz eridi de su mu rengi o kadar açtı diye düşündüm, ama asit oranı çok fazla idi,adamlar kolaya bile hile karıştırmış![]()
bu dediklerini baklavacı dükkanı da yapıyor, asıl önemli olan ete ne karıştırdıkları... onu da zaten sana söylemez bu kapitalist düzen firmaları..Ben burgerking de çalışmış birisi olarak söyliyim. Kolaya su karıştırıyorlar ama zaten karıştırmak zorundalar çünkü bunlar 20 litre olarak makineye bağlanıyo ve karbonu falan ayrı yerden gelip birleşiyo ama genellikle su oranını fazla yapıyorlar ve bazen yere düşen ekmekleride kaldırıp yapıyolar oyüzden pek yemeyin bence.
bu dediklerini baklavacı dükkanı da yapıyor, asıl önemli olan ete ne karıştırdıkları... onu da zaten sana söylemez bu kapitalist düzen firmaları..
Burgerkingde çalıştığınıza göre hergün hamburger vs yiyordunuz sanırım zor olmuyormuydu o yağları eritmekvalla whopper ın içinden kıkırdaklar çıkıyodu hele şöyle birşey var ben hamburgerde yaptım bir kaç ay önümüzde sıcak kutular vardı etler soğmasın diye işte etleri o kutulara koyuyoduk bir süre sonra etler bir kokuyodu hele stake eti kadar pis kokan et yok. İlk başta çok güzel kokuyolar sonra berbat !!! bazende direk etler piştiğinde kötü kokuyodu whopper hamburger stake eti farketmez hepsi kötü kokuyor bir süre sonra