kebap ye, o daha belliBence icindeki et oyun hamuru gibi birsey.besin degeri 0.pizza yerim daha iyi en azindan ne oldugu belli.

kebap ye, o daha belliBence icindeki et oyun hamuru gibi birsey.besin degeri 0.pizza yerim daha iyi en azindan ne oldugu belli.
Kotunun iyisi olarak soylemistimkebap ye, o daha belli![]()
Banvitin tavuk burgeri var besin degerleri iyi ama her gun icin ideal degil yagsiz tavada veya silinmis tavada kizartin koyun bacon a artik sos garnitur ne koycaksaniz koyun afiyet olsun.
O zamanlar salona gitmiyordum ve kiloluda değildim halada değilimBurgerkingde çalıştığınıza göre hergün hamburger vs yiyordunuz sanırım zor olmuyormuydu o yağları eritmek
1 ay boyunca her spor cikisi burger yedim grlisim zirve yaptiAntrenman sonrasında yağsız yemek yenir protein sentezi için bu menüde günlük yağ ihtiyacını karşılıyosun neredeyse
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 ay boyunca her spor cikisi burger yedim grlisim zirve yapti
Valla hocam yağ konusunda haklsiin yağlandim ama gercekten gelisme cok fazla oluyo dirty bulk yapanlar zaten burger yiyo ve en cok gelistiklileri zaman ama yağlaniyolar orasi ayriYağda zirve yapmış olduğun kesindir ama nekadarı kas tartışılır insülinle kasları beslemiş olabilirsin ama fazlası yağ olarak depolanmıştır sonrasında definasyona girerkende zorlanıcağını unutmaman gerek kas kaybıda yaşıyacaksın bu spor ince hesap işidir keşke dediğin gibi olsa herkes burger takılsa beyaz pirinçe bile basit şeker gözüyle bakarken bunları konuşmak saçma sana yaramışsa devam et ama forumda okuyupda her ant sonrası burgera gidecek yeni arkadaşlarda olabilir ??
Valla hocam yağ konusunda haklsiin yağlandim ama gercekten gelisme cok fazla oluyo dirty bulk yapanlar zaten burger yiyo ve en cok gelistiklileri zaman ama yağlaniyolar orasi ayri
Buarada burger king delight ta tavuklu wraplar var yağsız pişiriyorlar mayonezide koymamalarını söylüyorum teki yeterli değil ama iki tane yediğimde ant sonrasında doyduğumu hissediyorum deneyebilirsiniz
Spor sonrasi burger yemek insan hulk hissi veriyo güzel oluyo arada yemek lazimŞöyle diyelimmi kardeşim o yediğin burger yerine 200 gr tavuk yada et haşlama yanına nekadarsa kingdeki karb okadar beyaz pilav yanına sebze ne istersen gelişim daha iyi olur daha define ve yağsız olursun ama aradada burger yersen motiveyi yükseltirsin dirty bulk neredeyse kalmadı herkesin kabul ettiği birşey var off sezondada çok yağlanmadan alınan sonuçların daha iyi olduğu genelde karb azaltarak defineye gidiliyor
Size katılıyorum. Hatta tavuğu kemikleriyle beraber köfte yaptıklarını bile duymuştum.Kesinlikle iğrençlik başka bir şey değil.Daha ne eti olduğu belli değil ve internette bir dünya skandal haberleri dönüyor.Sahibi müslüman değil zaten bu bile yeterli bir sebep.Ne olduğu elli olsa bile o ettende hayır geliceğini sanmam.Geçmişte nasıl böyle şeyler yiyormuşuym hayret ediyorum şu anda.Gidin kasaptan bifteğinizi alın biraz daha para verip ya da gidip kebap yapıp yiyin ciddi söylüyorum.
yağ fıçısı gibi olduktan sonra o proteinin ne anlamı kalır.Sadece yağlanmak olarakta düşünmeyin damar tıkanıklığına vb. de sebep olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlarımla filan gidince bile yemem yani o derece.Canımın istediğini filan zannederler ama bedava verseler cheat zamanı bile yemem.