Buralarda yeniyim yalnızım bi okursanız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emir00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emir00

Üye
Merhaba.
Ben yemek Antreman programlarını yalnız yaptım. Salona gitmedim evde çalıştım bar benc vs herseyim var.Gercekten benle ilgilenicek birisi varsa beni sevicegini düşünüyorum gelişimimi fotoğraflarımı ona atıcam ne yapmam gerekir diye sorcam tek başıma çok iyi yol kat ettiğimin farkındayım tecrübeli birisiyle konuşmam gerekiyor yardimci olucak varsa oda mutlu olur bende.

Haci banada yar dim et weider protein tozu bcaa aminoasit glutapure kreatin arjinin ve l karnitin yag yakici var yeni aldim bugun 650 lira verdim korkuyom kullanmayi bilmiyom lutfen bana yardim et[DOUBLEPOST=1460561782][/DOUBLEPOST]
Bir çok bilgi bilmeme rağmen kendimi çok tecrübeli saymasamda sana yardım etmeyi çok isterim.
İstersen Konuma Bakarak Bu Fikri Sen Ver :)
https://www.bodyforumtr.com/threads/4-aylık-yağ-yakımı.124893/
Bana yardim edermsin sadece gun ici kombineyi anlatirmisin lutfen

Kendime göre anlatacak olursam;
Protein tozunu sabah kalktıktan sonra vücudun 8 saatlik açlığını gidermek için alıyorum. Antremandan hemen sonra alıyorum. Akşam yatarken Light Süt ile beraber alıyorum.

BCAA yı kullanmıyorum fakat kullanımı Antremandan önce ve sonra olarak alınır.

Kreatini antremandan 30 dk önce alıyorum.
Arjinin aç karnına günde 2 porsiyon.

L- karnitini ise antremandan 30 dk önce alıyorum. Karnitin miligramı 3000 üstü ise 45 dk önce alman önemli. Özellikle cardio günleri alıyorum.

Kendime göre anlatacak olursam;
Protein tozunu sabah kalktıktan sonra vücudun 8 saatlik açlığını gidermek için alıyorum. Antremandan hemen sonra alıyorum. Akşam yatarken Light Süt ile beraber alıyorum.

BCAA yı kullanmıyorum fakat kullanımı Antremandan önce ve sonra olarak alınır.

Kreatini antremandan 30 dk önce alıyorum.
Arjinin aç karnına günde 2 porsiyon.

L- karnitini ise antremandan 30 dk önce alıyorum. Karnitin miligramı 3000 üstü ise 45 dk önce alman önemli. Özellikle cardio günleri alıyorum.

[DOUBLEPOST=1460562641][/DOUBLEPOST]Abi resmi atamiyorum arkasinda 3333 mg yaziyo ama l karnitine buyuk hani var ya 69 tl hani 1 carnifit hediye veriyo suplementlerde

Back
Yukarı