Bulunduğum döneme uygun kalori alımı nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan herort
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

herort

Üye
Herkese merhaba arkadaşlar ben polisliğe hazirlaniyorum 2 aydır parkur kursuna gidiyorum(haftada 4 gün kursta 1 saat dayanıklılık antrenmanları yapıyoruz) parkur dışındaki günlerde koşu yapıyorum merdiven yapıyorum ip atlıyorum sadece haftada 1 gün dinleniyorum 6 gün aktifim ben başlarken 105 kilo idim şuan 88 90 arasiyim benim sadece 5 6 kilo fazlam kaldı ideal kiloma erişebilmek icin boyum:189 yaşım:26 kilom:88-90 arası bunlar göz önüne alındığında ben hem o fazlalık kiloyu vermek istiyorum hemde enerjimin düşmesini istemiyorum bunun için günlük almam gereken kalori miktarı ne kadar olmalıdır sizce yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kalori hesabı kişiden kişiye değişir. Oylesine detaylı olmayan bir hesaplama ile Dedigin kadar aktifsen ve çabuk yaglanma problemin yoksa 2500 3000 arasi almalısın

İnternette kalori hesaplama formülleri mevcut onlardan yararlanabilirsin. Aynı zamanda güç kaybını önlemek için beslenmeni iyi yapmalısın.Zaten dayanıklılık çalışıyorsan güç yönünden aşırı kaybın olacağını düşünmüyorum.

Back
Yukarı