bulking up...

evet arkadaşlar olmaması gereken birşey oldu ve ben hasta oldum, 2 gündür burnum inanılmaz tıkalı nefes alamıyorum,geceleri uyumak işgence...

serum fizyolojik,iliadin,ortrivine hiçbirisi nefesimi idman yapabilecek duruma getirmedi, iliadinde biraz doz aşımı yaptım bugün çok iyi olmasa da nefes alabilmek güzel...
birazdan idman yapamyı deniycem hafif halsizlik var bakalım ağırlıklarda ne çıkarsa artık, aslında bu halde idman yapmak aşırı yanlış birşey vücütu normalden çok daha fazla kortizon salgılayacak ama işte kafayı kırmışız bikere...

tam anlamıyla iyileşene kadar diyete ara veriyorum, günlük 250 gram karba çıktım dün ve bugün, kan şekerin kesinlikle düşmemesi lazım...

supplement olarak bugün mp-recon aldım güzel bir ürün...

not:sultanmehmed bütçeyi toparlayıp sana bir özel msj atacağım...

Gecmis olsun speed. Bu durum belki diyetini bozacak ama motivasyonunu asla kaybetme. Iyilesince toparlayacagina inaniyorum

evet arkadaşlar olmaması gereken birşey oldu ve ben hasta oldum, 2 gündür burnum inanılmaz tıkalı nefes alamıyorum,geceleri uyumak işgence...

serum fizyolojik,iliadin,ortrivine hiçbirisi nefesimi idman yapabilecek duruma getirmedi, iliadinde biraz doz aşımı yaptım bugün çok iyi olmasa da nefes alabilmek güzel...
birazdan idman yapamyı deniycem hafif halsizlik var bakalım ağırlıklarda ne çıkarsa artık, aslında bu halde idman yapmak aşırı yanlış birşey vücütu normalden çok daha fazla kortizon salgılayacak ama işte kafayı kırmışız bikere...

tam anlamıyla iyileşene kadar diyete ara veriyorum, günlük 250 gram karba çıktım dün ve bugün, kan şekerin kesinlikle düşmemesi lazım...

supplement olarak bugün mp-recon aldım güzel bir ürün...

not:sultanmehmed bütçeyi toparlayıp sana bir özel msj atacağım...
geçmiş olsun, et yada kemik eğriliğimi var sende?

çünkü ben 6 ay boyunca burnum kapalı ağzımdan nefes alarak idman yaptım alıştım buna :) bende kemik yada alerjik reaksiyon var. son 2 haftadır otrivine kullanıyorum şuan nefes alıyorum doğru düzgün, ama dediğin gibi kortizon olyı çok tedirgin ediyor beni ant öncesi 1 g c vitamini alıyorum az da olsa bloke etmek için sende öyle yapabilirsin.

geçmiş olsun, et yada kemik eğriliğimi var sende?

çünkü ben 6 ay boyunca burnum kapalı ağzımdan nefes alarak idman yaptım alıştım buna :) bende kemik yada alerjik reaksiyon var. son 2 haftadır otrivine kullanıyorum şuan nefes alıyorum doğru düzgün, ama dediğin gibi kortizon olyı çok tedirgin ediyor beni ant öncesi 1 g c vitamini alıyorum az da olsa bloke etmek için sende öyle yapabilirsin.

geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar, ben geniz ameliyatı olmuştum küçükken ama doktor etin tekrar büyüyeceğini söylemişti, büyük ihtimalle et var şu anda...
bu arada iliadin, ortrivinden daha etkili bir sıprey bizzat deneyip gördüm, ayrıca kortizon içermiyor...
bu arada ben kortizon meselesini vücut direncim düşük şekilde idman yapacağımdan dolayı söylemiştim, ortrivinin içindei kortizondan birşey olmaz merak etmeyin...

geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar, ben geniz ameliyatı olmuştum küçükken ama doktor etin tekrar büyüyeceğini söylemişti, büyük ihtimalle et var şu anda...
bu arada iliadin, ortrivinden daha etkili bir sıprey bizzat deneyip gördüm, ayrıca kortizon içermiyor...
bu arada ben kortizon meselesini vücut direncim düşük şekilde idman yapacağımdan dolayı söylemiştim, ortrivinin içindei kortizondan birşey olmaz merak etmeyin...

ha tamam o zaman :) otrivin bitince iliadin alıp deneyim o zaman. kortizonsuz burun spreyi olduğunu bilmiyordum. :D

burun spreyleri kadar lanet bir şey yok. ben 10 yaşından 20 yaşına kadar her gün ama her gün 5-6 kere burun spreyi kullandım. öyle ki spreysiz nefes alamıyordum. hem psikolojik hem de fiziksel olarak bağımlılık yapıyor. taa ki karşıma işinin ehli bir doktor çıktı ve ufak bir operasyonla bütün dertlerimden kurtuldum. 10 yıldır tek fıs burun spreyi kullanmadım. bence adam gibi bir kbb doktoruna görün.

burun spreyleri kadar lanet bir şey yok. ben 10 yaşından 20 yaşına kadar her gün ama her gün 5-6 kere burun spreyi kullandım. öyle ki spreysiz nefes alamıyordum. hem psikolojik hem de fiziksel olarak bağımlılık yapıyor. taa ki karşıma işinin ehli bir doktor çıktı ve ufak bir operasyonla bütün dertlerimden kurtuldum. 10 yıldır tek fıs burun spreyi kullanmadım. bence adam gibi bir kbb doktoruna görün.

karakaş sanırım sen de geçmişte benimle aynı problemleri yaşamışsın, 22 yaşındayım kendimi bildim bileli bu iletten çekiyorum...

kastettiğin şey sinüzit ameliyatı mı?

teşhisi doktor koyar. ama emin ol dediğimi yaparsan hayatında verdiğin en doğru kararlardan biri olacak. ben ne kadar rahat ettiğimi kelimelerle anlatamam. iyi bir kbb doktoruna görün. bak gerçekten dua edeceksin bana.

evet az önce çektiğim bir adet foto, bugün idman yapmadım yarın tahmin ediyorum daha iyi olacağım, finallerde iyicene yaklaştı iyicene bir stress bastı, mümkün olduğunda kcal sınırını aşmamaya çalışıyorum ama diyet bu hafta randımanından saptı malesef...

Eklentiler

• Fotoğraf0236.jpg
    Fotoğraf0236.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 594
iyi yoldasın, aynen devam. böyle gidersen 2 sene sonra herkesin üfff diyeceği bir vücudun olacak ki bu halin de hiç fena değil.

desteğin için teşekkürler karakaş,
daha yolun çok başındayım,asıl macera diyet bitince başlayacak...
Nasipse,bu spordaki hedefim 80 kg de define olmak, çok çok zor bir hedef ama birgün neden olmasın...

Biraz daha sabır diyorum ilk önce , kendim içinde senin içinde speedtouch..
Sebebi ise doğal olarak bu sporu yapmamız , bir yandan hayat ile mücadele ederken diğer yandan da beslenme düzenini antreman düzenini ayarlamaya çalışmamız , maddi imkansızlıklarımız , etrafımızdakilerin bizi anlamaması , deyim yerindeyse her cephede savaşmamız...

80 kg da define olmak zaman alacaktır anabolic kullanmaksızın , ama bu azmin ve hırsın önünde çok fazla duramayacaktır emin ol ;)

Hep beraber o günleri göreceğimizden şüphem yok ...

ben o ameliyatı oldum speed biraz bahsetmek isterim...
ilk 1 ay burun acılmadı
4 ay falan koku alamadım ama sonra baya iyidi 2 sene olucak ama ben karakas a nazaran arada sprey sıkıyorum 1 2 kapanıyor hala arada nadiren ama inan cok farkediyor eskisine göre performansın bile artıyor...

speedtouch geçmiş olsun öncelikle. Hastalığı çabucak atlatırsın inşallah. Definisyona kaç ay ayırmayı planladın? Şu an ki ölçülerin neler? 80 kg da define olmak(doğal yollarla) her babayiğidin harcı değil ama azimle başarabilirsin..

Biraz daha sabır diyorum ilk önce , kendim içinde senin içinde speedtouch..
Sebebi ise doğal olarak bu sporu yapmamız , bir yandan hayat ile mücadele ederken diğer yandan da beslenme düzenini antreman düzenini ayarlamaya çalışmamız , maddi imkansızlıklarımız , etrafımızdakilerin bizi anlamaması , deyim yerindeyse her cephede savaşmamız...

80 kg da define olmak zaman alacaktır anabolic kullanmaksızın , ama bu azmin ve hırsın önünde çok fazla duramayacaktır emin ol ;)

Hep beraber o günleri göreceğimizden şüphem yok ...

vallahi dediğin herşey o kadar doğru ki sultanmehmed...

80 kg'de natural olarak define olamam tabi ki mümkün değil, boyum 1.72...
ama naturel olarak bu hedefe ne kadar yaklaşabilirim bunu da görmek lazım, ondan sonra yapılması gereken yapılır...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:39 ----------

speedtouch geçmiş olsun öncelikle. Hastalığı çabucak atlatırsın inşallah. Definisyona kaç ay ayırmayı planladın? Şu an ki ölçülerin neler? 80 kg da define olmak(doğal yollarla) her babayiğidin harcı değil ama azimle başarabilirsin..

teşekkürler Dynamo
definition'a 12 hafta ayırdım 1 ay bitti diyordum tam bu hafta hasta olunca yalan oldu ama çok fazla bir sapma yok,çok şükür...

ölçü hiç almadım,1 ay daha geçsin öyle ölçü alacağım, sadece bulk halde kol ölçümü ve omuz ölçümü biliyorum, en kötü ve en iyi bölgem buralar çünkü, kol:42 cm, omuz 138 cm, şu anda ne kadar azalma vardır bilmiyorum...

Speedtouch merhabalar dostum. Uzun zamandır forumdan veya özelden yazışamıyoruz. Diyetini gördüm ve uzun sayfaları kısmen okudum. Bazı kısımlarda ne kadar yanlış derken bazı kısımlarda da gerçekten hırsına azmine şaşırdım.

Öncelikle ilk haline göre gerçekten ciddi bir definelik var. İlk fotoğraflarda yağdan ve sudan görünmezken. Yavaştan görünmeye başlamışsın.

Definasyon hem psikolojik hem fizyolojik hem de ekonomik olarak çok zor bir dönem.

Definasyona göre çok az supplement kullanıyorsun. Allah yardımcın olsun.

Son mevcut diyetin ve supplement kullanımın neler bunu belirtirsen doğru yanlış irdeleme imkanı buluruz.

Genel olarak ilk etapta idmanlarını gerçekten çok yoğun yaptığını ve benim overtraining olurum diye yapmadığım şeyleri yaptığını görüyorum.

Örneğin 4 omuz-dumbell-press setinde de drop set yapman. Bu benim kimyasal kullanmadan hayatta yapmayacağım bişey :) Ya da ben yanlış fikirdeyim bilmiyorum.

Karbonhidratı 100'lere çekeceğim fikrinin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben definasyonumda 65.gündeyim. Hala 200den aşağıda karb tüketmiyorum. Minimum 200 hemde. Gerçi benim sabah 1 saat cardio + idman var ama sonuçta karbonhidratı 250 yaptığım oluyor.

Bu yüzden düşük olan karbonhidratını hızlı sonuc alma hedefiyle kesinlikle düşürme. Yağ yerine kas kaybı yaşarsın. Zaten supplementin çok az. Amino asit az.

cardioları biraz az yaptığını farkettim. İmkanın varsa haftada 3-4 gün sabah kardiyosu eklersen müthiş olur. Asıl o zaman gerçek yağ yakımı başlar.

Yağ yakıcı almamakta bence geç kalmışsın. Ben diyete başladığım gün bulk diyetimden çok az farkı olsa da başlarda yağ yakıcımı alırım.

imkanın varsa carnitin+cla+hydroxycut advanced (ucuz ve etkili)
imkanın azsa carnitin+cla+kahve veya carnitin+hydroxycut advanced
imkanın çok azsa carnitin

Speedtouch merhabalar dostum. Uzun zamandır forumdan veya özelden yazışamıyoruz. Diyetini gördüm ve uzun sayfaları kısmen okudum. Bazı kısımlarda ne kadar yanlış derken bazı kısımlarda da gerçekten hırsına azmine şaşırdım.

Öncelikle ilk haline göre gerçekten ciddi bir definelik var. İlk fotoğraflarda yağdan ve sudan görünmezken. Yavaştan görünmeye başlamışsın.

Definasyon hem psikolojik hem fizyolojik hem de ekonomik olarak çok zor bir dönem.

Definasyona göre çok az supplement kullanıyorsun. Allah yardımcın olsun.

Son mevcut diyetin ve supplement kullanımın neler bunu belirtirsen doğru yanlış irdeleme imkanı buluruz.

Genel olarak ilk etapta idmanlarını gerçekten çok yoğun yaptığını ve benim overtraining olurum diye yapmadığım şeyleri yaptığını görüyorum.

Örneğin 4 omuz-dumbell-press setinde de drop set yapman. Bu benim kimyasal kullanmadan hayatta yapmayacağım bişey :) Ya da ben yanlış fikirdeyim bilmiyorum.

Karbonhidratı 100'lere çekeceğim fikrinin çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben definasyonumda 65.gündeyim. Hala 200den aşağıda karb tüketmiyorum. Minimum 200 hemde. Gerçi benim sabah 1 saat cardio + idman var ama sonuçta karbonhidratı 250 yaptığım oluyor.

Bu yüzden düşük olan karbonhidratını hızlı sonuc alma hedefiyle kesinlikle düşürme. Yağ yerine kas kaybı yaşarsın. Zaten supplementin çok az. Amino asit az.

cardioları biraz az yaptığını farkettim. İmkanın varsa haftada 3-4 gün sabah kardiyosu eklersen müthiş olur. Asıl o zaman gerçek yağ yakımı başlar.

Yağ yakıcı almamakta bence geç kalmışsın. Ben diyete başladığım gün bulk diyetimden çok az farkı olsa da başlarda yağ yakıcımı alırım.

imkanın varsa carnitin+cla+hydroxycut advanced (ucuz ve etkili)
imkanın azsa carnitin+cla+kahve veya carnitin+hydroxycut advanced
imkanın çok azsa carnitin

selamlar jimraynor evet uzun zaman olmuştu, tekrar burda olman güzel :)

diyet kesinlikle ideal bir diyet değil bunda netiz zaten, senin çok prof şekilde diyet yaptığını biliyorum ben, doğrusu senin uyguladığın şekilde zaten...

Bu ilk diyet tecrübesi biliyorsun, şu anda 100-150 gram arası bir karb alımım var , vücut diyete alışmış gibi gözüküyor ve şu aşamadı gözle görülür bir kütle kaybı yok, diyetim çok düşük kcal'de olmasına rağmen idman performansım iyi durumda, şu ana kadar 7 kg verdim,vücut daha net gözüküyor...

Uyguladığım katı diyette senin de dediğin gibi yağ yerine kas kaybı yaşayabilirdim, ama şu aşamada vücudum bu saçma sapan diyete çok iyi tepki verdi...

Cardio malesef az, çünkü okulum çok yoğun ve açıkçası cardio yapmaya fazla vakit kalmıyor :(

Supplementler çok çok az haklısın fakat şu aşamada elimden gelenin en iyisi bu :)

Yağ yakıcı mutlaka almam lazım ama dediğim gibi bütçem yok şu anda...

Amino miktarının az olmadığını düşünüyorum günlük 20-25 gram eaa alıyorum...

İdman yoğunluğum oldukça yüksek, belki yanlış birşey bu fakat ben henüz zarar görmedim, hani her sporcunun bir felsefesi vardır ya, benimki de geberene kadar çalış...

Finaller bitince sabah cardioları mutlaka olacak :)

Önerilerin benim için her zaman önemli olacaktır Jimmy, bundan sonra arayı bu kadar açmayalım...

speedtouch 10 tam yumurtayı yememeni tavsiye ederim , gerçekten birkaç seneye kollestrol sorunu çekeceğinden eminin 2+ 8 falan yap . nacizane önerilerim, kendi tercihin.
saygılar

Back
Yukarı