günlüğüne ilk mesajım hayırlı olsun öncelikle
gördüğüm kadarıyla bulktan çıkıp artık define olayına girmişin
bence iyi bir define dönem sonrası tabi yağ oranınıda %8 civarına düsürüp kupkuru zapzayıf kaldıktan sonra başlıcak asıl macera
çünkü bulk o zaman bulk olcak
temiz büyümek sana hem daha uygun olucak hemde daha çok yakışır
sırt eksiği oldukça göze çarpıyor evet bir doluluk var fakat sırtın kanat kısmı resmen fazla çalışılmış

ama diğer bölgeler sanırım aslında fazla ağır çekişler yapılmadığı yada ihmal edildiği için az biraz geri kalmış
kollar ise evet az sönük ama yorum yapmak özelliklede kollar için define olmadan pek doğru değil

çünkü asıl şekli görmek mümkün değil
kollar için önerim ise daha az çalışman

sanırım biraz fazla yüklenme var zaten diğer bölgelerde ağır çalışan birisin kollarına yazık etme çok yüklenerek
anabolikte almıyorsun zaten
ek besin içinde bir öneri yapım anabolik almıyorsun fakat bence gerçek anabolik özelliği olan tek ek besin olan beta Ecdysteron alman gerek

yani ıspanak ekstrakı . steroid alternatifi tek ek besin
ve bence şu an için kombine bcaa-arjinin(istenirse belki)-Beta Ecdysteron olmalıdır fazlasına gerek yok
Danny selamlar dostum, güzel yorumlar için ayrıca teşekkürler...
sırt konusundaki yorumun çok doğru, kanat fazla çalışıldı diğer bölümler ihmal edildi

hammer grip T-bar rowing yapıyorum uzun zamandır ama yinede istediğim gibi kalın bir sırt olmadı, sırt genişliyor fakat istediğim gibi kalınlaşmıyor...
kollara zaten diyecek birşey yok, ben onları allaha havale ettim

Danny haftanın her günü farklı bir bölge giriyorum, kolu sadece cuma giriyorum, biceps&triceps aynı gün giriyorum, diğer günlere hiçbir şekilde kol hareketi karıştırmıyorum, genetik olduğunu düşünüyorum ciddi şekilde canımı sıkıyorlar kafaya takmamaya çalışıyorum...
ecydesteron istiyorum da bulamadım, nerden alıcaz onu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:33 ----------
Aynen devam speedtouch. Ben de dun seninkine benzer bir omuz idmani yaptim, oldukca verimli gecti. Partnerle calismanin da verdigi rahatlikla normalde girmeyecegim agirliklara girdim.
Ben de senin gibi karb i dusurdum, 100 gr. civarinda tutuyorum genelde. Bu arada yag yakimin nasil gidiyor ? Bir incelme hissediyor musun?
incelme hissediyorum tartı 81.5 kg gösteriyor, ölçü almıyorum, almayacağım da, 1 hafta sonra foto yükleyeceğim...
diyet gerçekten çok zorluyor, pisikolojik olarak dibe vurmuş durumdayım, moral 0, sürekli asabım bozuk geziyorum zaten finallerde yaklaşıyor, delirecem valla...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:36 ----------
biraz bugün neler yaşandı ondan bahsedeyim...
sabah 8:30 da gözlerimi açtım, uyku gene yetmemişti, kalkıp kahvaltı hazırlayıp ardından okula gitmek lazımdı, yüzümü yıkadım ve o lanet bulamaçı yedim, hiç tadı yok,berbat...
okula vardım 11:30 da çıktım dersten, angara yağmurlu, ıslanıyorum bir yandan da finalleri düşünüyorum,spor salonuna yürüyorum, hayat bazen çok zor geliyor,bazen de çok kolay,ama genelde zor...
yağmur ıslatıyor ama yürümeye devam spora salonuna varacağız,idman yapacağız vsvsvs...
kol idmanına giriyorum, kankalar gene salonda muhabbeti kısa kesip supersetlere girişiyorum, karnım çok aç, bıktım artık şu lanet bulamaçlardan tatsız yumurtalardan, kebap yemek istiyorum,kfcden kova kova tavuk yemek istiyorum, unut gitsin ne tavuğu ve kababı, definasyon yapıyoruz burda, acılı olacaktı,zor olacaktı,hatırladın mı?
Derken son sete geçiyorum, alternate curl yaparken sırtımdan akan terleri hissediyorum, biraz daha define oldum mu acaba?
Tünel halen daha karanlık...
aminolarımı alıp, protein tozumu içiyorum, yeşil elmamı yiyorum...
Aynaya bakıyorum, sanki biraz daha mı defineyim?
Tünel halen daha karanlık...
salonu terkedip eve doğru yola koyuluyorum, taze fasulyelerim ve enginarım beni bekliyor, bu enginar ne kadar da iğrenç birşeymiş...
eve gelip yiyip içiyorum,karnım hiç doymuyor...
Bu definasyon meselesi böyle olucak demişlerdi,inanmamıştım, inanmak istememiştim...
Ama yola devam ediyoruz o ya da bu şekilde tüneldeki o ışığa ulaşıcam,başka bir yol yok...