BulkHulk Tüm Öğünleri

BulkHulk

Üye
İlk konumdada bahsettiğim gibi,bu sporun en önemli şeyi beslenmedir onun için tüm öğünlerimi burda paylaşmaya karar verdim (:
ilk öğünüm 3 yumurta 2 dilim premium ekmek 50 gr yulaf 200 ml light süt
[DOUBLEPOST=1417691203][/DOUBLEPOST]2. öğün 205 gr tavuk göğüsü 3 premium ekmek,acelem olduğu için lapayı yetiştiremedim (tuzsuz,kekik ve pul biberli)

Son düzenleme:
tavuk 205 gramdan çok gibi duruyor :)

Sabah 10 da ilk ogun sonra her 2 saatte bir yiyorum 6 ogune tamamliyorum ant dan 2 saat once ogun 1 saat once aci kahve 30 dk once gh max aliyorum ant sirasinda xtend ant biter bitmez 1 ogun daha onunda resmini aticam birazdan

Spordan hemen sonra soyunma odasında yediğim öğün (225 gram balık,tabiki kekik ve pul biber :) )
[DOUBLEPOST=1417726599][/DOUBLEPOST]Öbür öğünleri çekemedim yazıyım, spordan 2 saat sonra çiğköfte ayran,5. öğün elma portakal, 6. öğün tavuk marul turşu yla sandviç yaptım (hamburger ekmeğine) ve göğüs günü bulk ımı böyle tamamladım..

Spordan hemen sonra soyunma odasında yediğim öğün (225 gram balık,tabiki kekik ve pul biber :) )
[DOUBLEPOST=1417726599][/DOUBLEPOST]Öbür öğünleri çekemedim yazıyım, spordan 2 saat sonra çiğköfte ayran,5. öğün elma portakal, 6. öğün tavuk marul turşu yla sandviç yaptım (hamburger ekmeğine) ve göğüs günü bulk ımı böyle tamamladım..

Bu beslenme bulk için mi ? öyleyse neden hiç makarna,pilav yemediğini açıklarmısın ? (resimler gözükmüyor bu arada)

2 yil onceki konu cunku :) Bu bulkta 98 den 128 e ciktim 1.5 yilda

Nasıl dı beslenme programın üstad
Usta program yoktu ya hayvan gibi yedim her 2 saatte :D Gunde 6 ogun yapiyodum sabah 8 ilk ogun 2 saatte 1 ogun,bol carb protein gunde 12.000-15.000 kcal arasi degisiyodu. Bide haftada bir ekstra yukleme gunu vardi oda 1.5 saatte ogun 8-9 ogun yapiyodum. Saglam hacim aldim ama iyide yaglandim 30 kg aldim 14 kg kas 16 kg yag almisim

Usta program yoktu ya hayvan gibi yedim her 2 saatte :D Gunde 6 ogun yapiyodum sabah 8 ilk ogun 2 saatte 1 ogun,bol carb protein gunde 12.000-15.000 kcal arasi degisiyodu. Bide haftada bir ekstra yukleme gunu vardi oda 1.5 saatte ogun 8-9 ogun yapiyodum. Saglam hacim aldim ama iyide yaglandim 30 kg aldim 14 kg kas 16 kg yag almisim
Göbek falan oluşuyor o zaman tabi ?

Back
Yukarı