hocam katılıyorum size ama illa arkadaşlarla biyere gidiyosun arada olur diye düşünüyorum ama gidip evde yeme imkanınız varsa hususi gidip yemeyin yani he gitmişsindir atıyorum sevgilinle falan mecbur yiceksin lahmacun pizza falan bunlara göre iyidir kfc yada duble mcchicken big mac falan protein bakımından zengin en azındantavsiye etmem. seviyosan canın istiyosa ayda bir ye. kaytarma yemeğinin pis (dirty) olması diye bir şart yok sağlıklı da olabilir. ayrıca kaytarma günü sağlıklı yemeyi tamamen bırakmaya şiddetle lkarşıyım. sağlıklı yemeği 4000 kalori alırken üzerine ne yiyebiliyorsan ye bence sıvı smothy yapmak daha verimli. sanayi gıdalar sadece bünyeye yük. yap evde mis gibi pasta gömül ya da tavuğu patatesi fırın poşetine koy kfcden bin kat lezzeti ve sağlıklı o amerikan fast food restoralardaki yağların içindeki kimyasalları düşünmeye dayanamıyorum.
aman hocam kafayı sıyırırlar benim gibi sonra tavsiye etmiyorum o dereceye geliyosunki sevgilinden ayrıldığına değilde o gün antremanı kaçırdığına üzülüyosun hastalanıyosun hastalığına değil antreman yapamadığına üzülüyosun herşeyin aşırısı zararlıtabii sosyalleşmek önemli, bu sporda durumu çok abartırsan psikolojik hastalık sahibi olma ihtimali var. acık hayata karışıcan ama sağlıklı yaşama gönül vermişsen kfcye gitme arkadaşlarınla daha organik mekanlar bulun ya da kendine daha organik arkadaşlar bul![]()