soncirit
Üye
BB'deki 3.cü ayımın ardından Bulka giriyorum;
Boy:185
Kilo:76
Hedeflenen kilo: 80
Tahmini süre : 2,5 ay
2.ci ayımdaki Vücut Resmim;
http://e1301.hizliresim.com/15/p/j5n9y.jpg
Sabah
ilk kalkışta 1 bardak meyve suyu veya su ile birlikte pekmez-bal (Katobolitik etkiyi kırmak)
3 tane yumurta+4 tane zeytin+100 gr peynir-kşar peynir+esmer ekmek(kepek, çavdar, tam buğday)
Sabah 10:00
gibi esmer ekmek arasinda fistik ezmesi+bal (üniversiteliler için bire bir)
ÖĞLE
esmer princ veya makarna veya bulgur pilavi+2 yumurta (öğrenciyiz yapcak birşey yok bütcemiz belli istemezmiyiz 100 gr tavuk göğsü
Saat 15:00
kuruyemiş
antreman oncesi-sonrası
90=120 dk onceden KB alimi+2 tane yumurta
antremandan 30 dk önce su ile birlikte hardline 3Matrix whey.
antremandan hemen sonrasi ballı protein (ballı olma sebebi insülini çıldırtmak su ile birlikte alıyorum kana hızlı karışması için...)
akşam 23:00
antremanan 1 saat sonra yavas sindirilen karbonhidrat genellikle esmer makarna oluyor.100 gr alıyorum.
1 bardak sut veya suzme peynir(sebebi kazein proteini. uykuda gelişimimi sağlamak.Süzme peynir kullandığımda makarnanın üstünde yiyorum baya zevkli oluyor burcu burcu bir kokuyla )
Dip Notlar:
-Antremanlarım 21:00 da başlıyor 45 dk sürüyor.
-Saat 24:00 da uyuyorum.
-En az 3 Litre su
-Görüşerinize ihtiyacım var yanlışımla doğrumla thums:
Boy:185
Kilo:76
Hedeflenen kilo: 80
Tahmini süre : 2,5 ay
2.ci ayımdaki Vücut Resmim;
http://e1301.hizliresim.com/15/p/j5n9y.jpg
Sabah
ilk kalkışta 1 bardak meyve suyu veya su ile birlikte pekmez-bal (Katobolitik etkiyi kırmak)
3 tane yumurta+4 tane zeytin+100 gr peynir-kşar peynir+esmer ekmek(kepek, çavdar, tam buğday)
Sabah 10:00
gibi esmer ekmek arasinda fistik ezmesi+bal (üniversiteliler için bire bir)
ÖĞLE
esmer princ veya makarna veya bulgur pilavi+2 yumurta (öğrenciyiz yapcak birşey yok bütcemiz belli istemezmiyiz 100 gr tavuk göğsü

Saat 15:00
kuruyemiş
antreman oncesi-sonrası
90=120 dk onceden KB alimi+2 tane yumurta
antremandan 30 dk önce su ile birlikte hardline 3Matrix whey.
antremandan hemen sonrasi ballı protein (ballı olma sebebi insülini çıldırtmak su ile birlikte alıyorum kana hızlı karışması için...)
akşam 23:00
antremanan 1 saat sonra yavas sindirilen karbonhidrat genellikle esmer makarna oluyor.100 gr alıyorum.
1 bardak sut veya suzme peynir(sebebi kazein proteini. uykuda gelişimimi sağlamak.Süzme peynir kullandığımda makarnanın üstünde yiyorum baya zevkli oluyor burcu burcu bir kokuyla )
Dip Notlar:
-Antremanlarım 21:00 da başlıyor 45 dk sürüyor.
-Saat 24:00 da uyuyorum.
-En az 3 Litre su
-Görüşerinize ihtiyacım var yanlışımla doğrumla thums: