bulk hakkında merak ettiklerim

arkadaşlar 1.73 boyundayım ve 60 kiloyum
hacimlenmek için bulk yapmak istiyorum ağır antremanlar yapıp çok iyi besleniyorum. ektomorf olduğum için kolay kilo alamayan ve yağlanmayan biriyim. spor öncesi yediklerime bakarsak 2-3 katını yiyorum. yağ şeker unu asitli içecekler çikolata vs . hayatımdan çıkardım tabi. meyve yiyorum bol bol, yani sağlıklı besleniyorum. 1 buçuk ay gibi kısa bir sürede karın kaslarım belirginleşti.
ama bu şekilde kilom sabit kalıyor yani kilo alamıyorum, hedefimde 65 kg olmak var. sizce katı diyete devam etmelimiyim? yoksa daha fazla yiyerek kilomu almalıyım?

Bulkun temel bi mantigi vardir. Oda karnini herzaman yiyebildiginden fazlasini yemeye caljsip zorlamaktir. Her seferinde karnindan artik yeme lan yeter sesini duymaktir. Idmani iyi cikardigini dusunuyosan eat like a monster benzetmesiyle zaten iyi bir hacime kavusursun. Iyi forumlar

Bulk demek yemek demek . Ben bulk dönemlerimde şimdide dahil 8-9 hatta 10 öğün-ara öğün olarak yediğim oluyor yiceksin ( tabiki kaliteli gıdalar yükleceksin vücuda) ve sağlam ağır antreman yapacaksın dinleneceksin ve aynada kendini izleyeceksin ..

Back
Yukarı