bulk dönemi

Gh Max'ta kullandım ama ne bilim uyumuyorsan ne yapsan çok etkili olmuyor. Cafein yüzünden uyuyamıyorum bu da benim gelişimimi olumsuz yönde etkiliyor,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada hacim için girebildiğin en ağır kiloda 4-5 tekrar 5 set çalışmayı dene

Gh max te cafein yok ama sen yatmadan önce kahve içiyorsan bilemem bendede tam tersi cafein bir gram uykumu etkilemiyor hatta nescafe içtikten sonra mışıl mışıl uyuyorum uyku önemli
Birşey daha söyleyeyim bacak antremanlarını hiç atlama hatta her antrenmanına ufakta olsa bi squat veya press ekle büyüme hormonunu arttırıyor ve gerçekten doğru ben bacak antrenmanlarını hep atlardım sağolsun tecrübeli bir arkadaştan aldım bilgisini ve şuan faydasını görüyorum tavsiye ederim

Dediklerinizi uygulicam antremanlarda hardline creatin nasil sizce kullanma firsatiniz oldumu acaba ? Bi kac gundur arastiriyorum guzel yorumlar duyuyorum hakkinda herseyi duzeninde uygulamaya calisiyorum fakat tek sorun sigara iciyor olmam onuda birakmayi dusunuyorum kilomda sorun oldugu icin ayda 2 kg alabiliyorum ancak

Benim uyku problemi kahve + noxplode :)
Bacak çalışmayan zaten büyüyemez. Squat yapabiliyorsanız yapın, belinizi incitiyor hareketi formda yapamıyorsanız leg press yapın.

Hardline düzeltti dediler ama en son termojenik carnitinini kullandım hiç bir etkisini göremedim ama creatini nasıldır bilemiyorum universali tavsiye ederim

Bence kendine daha gercekci elle tutulur hedef koy. Mesela marta kadar 3-4 kilo almak gibi, ya da suan 60 kg bench basıyosundur subat ayında 75 80 kilo basacağım gibi zaman ve hedef belli olursa hedefe ulaşmak daha rahat olur ve pes etmezsin

Back
Yukarı