Bulk dönemi beslenme programım?

Sabah kalkar kalkmaz hardline whey 1 ölçek
Yaklaşık 1 saat sonra 6 yumurta 3 sarı
50 gr lor peyniri
5 siyah zeytin, domates salatalık
Şekersiz yer fıstığı 15 gr
2 adet ceviz
Ara öğün
Bir avuç ceviz badem, 100 gr yulaf ezmesi
Öğle Öğünü
150 gr bulgur
150 gr tavuk göğsü
Karışık yeşil salata
Ara öğün muz 1 2 adet ceviz
Akşam zaman zaman değişiklik göstermekle birlikte pirinç, tam buğday makarna yahut yine bulgur 100 gr
100 gr tavuk göğsü
Yatmadan bir kase yoğurt

Evet arkadaşlar abiler protein tozunu antreman yapacağım gün sabah almayıp antremanın hemen akabinde alıyorum zaman zaman ton balıklı salata da yiyorum genel olarak beslenme düzenim bu şekilde bulk dönemindeyim 181 boy şu an 85 kiloyum antremanlar aksatmadan güzel bir şekilde devam ediyor sizce eksikliklerim var mı varsa neler yorum yapıp bilgisini paylaşanlara teşekkür ederim.

50 gr lor peyniri
2 adet ceviz
Ara öğün
Öğle Öğünü
150 gr bulgur
150 gr tavuk göğsü
Karışık yeşil salata
Akşam zaman zaman değişiklik göstermekle birlikte pirinç, tam buğday makarna yahut yine bulgur 100 gr
100 gr tavuk göğsü
Yatmadan bir kase yoğurt

Evet arkadaşlar abiler protein tozunu antreman yapacağım gün sabah almayıp antremanın hemen akabinde alıyorum zaman zaman ton balıklı salata da yiyorum genel olarak beslenme düzenim bu şekilde bulk dönemindeyim 181 boy şu an 85 kiloyum antremanlar aksatmadan güzel bir şekilde devam ediyor sizce eksikliklerim var mı varsa neler yorum yapıp bilgisini paylaşanlara teşekkür ederim.
Protein tozunu antrenman olmayan günlerde sabah tercih etmenin bir sebebi var mi? Kahvaltı sağlam görünüyor, neden toz akşam değil?

Protein tozunu antrenman olmayan günlerde sabah tercih etmenin bir sebebi var mi? Kahvaltı sağlam görünüyor, neden toz akşam değil?
Ya normalde gece yatmadan alıyordum fakat sabah kalkat kalkmaz kahvaltı edemiyorum kalktıktan en az 1.5 saat sonra kahvaltı etme imkanım oluyor o yüzden vücut zaten gece aç kalmış kalkar kalkmaz wheyi çakıyorum yanlış mı yapıyorum?

Ya normalde gece yatmadan alıyordum fakat sabah kalkat kalkmaz kahvaltı edemiyorum kalktıktan en az 1.5 saat sonra kahvaltı etme imkanım oluyor o yüzden vücut zaten gece aç kalmış kalkar kalkmaz wheyi çakıyorum yanlış mı yapıyorum?
Doğru yapıyorsun, ben akşamları içiyorum ama kahvaltıyı sabah kalkınca hemen yapıyorum. Sadece sebebini öğrenmek istedim.

50 gr lor peyniri
2 adet ceviz
Ara öğün
Öğle Öğünü
150 gr bulgur
150 gr tavuk göğsü
Karışık yeşil salata
100 gr tavuk göğsü
Yatmadan bir kase yoğurt

Bu yediklerinin toplam kalorisini ve makro dağılımını hesapladın mi?

Back
Yukarı