Bulk Dönemi Antrenman Programı Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BrindaR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BrindaR

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Kilo:78
Boy:1.85

Uzun bir aradan sonra tekrardan spora başladım. Bulk dönemine gireceğim. Gittiğim spor salonu antrenman programıyla ilgilenmiyor. Bireysel yardım istiyorsunuz buda pahalıya mal oluyor. Sizden ricam bulk dönemi için 1-2 tane antrenman programı. Görüşleriniz benim için önemli. Yorumlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler.

presslere agırlık vermen gerek. genel olarak ana hareketlere, izalasyona uzak bir program olursa yerınde olucaktır.
tabi bu bir avantaj olur, onun harıcı sıradan bır programla da bulk olabılırsın.

Mesaj için teşekkürler. Bulk dönemine ilk defa gireceğim onun için bu konuda bilgim yok. Off günleri ne kadar olur. Bir bölge için en fazla kaç hareket yapmam gerek. Zamanını ayırıp, bir program yazabilirsen şayet memnun olacağım.

3 gün on 4 gün off yapabılırsın

çift
1on
2off
3on
4off
5on
6-7 off

tek kas grubu yapıp
1-2-3on
4off
5-6on
7off

yapabilirsin.

temel hareketler örnek veriyorum göğüs için

bench press veya üst bench press(zayıf tarafına göre) 10-8-6-4
dambıl fly 4x10
dambıl bench veya inchline press 10-8-6-4(ıster zayıf bolgene gore ıstersen ılk başladıgın hareketın zıttına göre)
butterfly 4x8

gibi olabılır. ana hareketlere yonel ornegın cable cross,dips gibi hareketler olmasın buyuk kas grubu 4 agır hareket kucuk kas grubu ıse 3 hareket yeterlı olucaktır omuz ıcın ıse 4.

4 gün çalışip 3 gün dinlenmen gerek. Kilonun 2 kati protein 4-5 katı karbo tüketmen gerek. Geri kalan yukarda söylenmiş zaten

Back
Yukarı