BULK Beslenme Programım

Selamun aleyküm emektar bu işe gönül vermiş azimli spordaşlarım tekrar bulk'a giriyorum 50 Kilodan 60'a çıkmıştım öteki diyetimde şimdi ki hedefim 70 olmak.Eksik yerlerini belirtirseniz bana ve bu işe olan bağlılığıma destek olursunuz hepinize sonsuz teşekkürler.
Bulgur pilavı su ile haşlanmış pişmiş besin değerleridir







KAHVALTI

5 Dilim Tam Tahıllı Ekmek / 75 Gram Karbonhidrat 11 Gram Protein / 395kcal
100 Gram Kaşar Peyniri / 25 Gram Protein / 242kcal
100 Gram Beyaz Peynir / 17 Gram Protein / 237kcal
20 Adet Siyah Zeytin / 124kcal
3 Adet Haşlanmış Yumurta / 19 Gram Protein / 231kcal
1 Adet Salatalık 1 Adet Domates


ÖĞLE YEMEĞİ
300 Gram Pişmiş Bulgur / 55 Gram Karbonhidrat / 250kcal
100 Gram Tavuk Göğsü / 23 Gram Protein / 102kcal
1 Adet Muz (Ortalama 150 Gram Geliyor) / 32 Gram Karbonhidrat / 142kcal
1 Tatlı Kaşığı Zeytin Yağı

AKŞAM YEMEĞİ
300 Gram Pişmiş Bulgur / 55 Gram Karbonhidrat / 250kcal
100 Gram Tavuk Göğsü / 23 Gram Protein / 102kcal
1 Adet Muz (Ortalama 150 Gram Geliyor) / 32 Gram Karbonhidrat / 142kcal
1 Tatlı Kaşığı Zeytin Yağı

SPORDAN SONRA
300 Gram Pişmiş Bulgur / 55 Gram Karbonhidrat / 250kcal
100 Gram Tavuk Göğsü / 23 Gram Protein / 102kcal
3 Adet Haşlanmış Yumurta / 19 Gram Protein / 231kcal
1 Adet Muz (Ortalama 150 Gram Geliyor) / 32 Gram Karbonhidrat / 142kcal
1 Tatlı Kaşığı Zeytin Yağı

YATMADAN ÖNCE
100 Gram Fıstık Ezmesi / 41 Gram Karbonhidrat 20 Gram Protein / 547kcal



Macroları
3258kcal / 377 Gram Karbonhidrat / 177 Gram Protein


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
hacı karbonhidrat çok fazla değilmi bide yaz yaklaşıyor :D herkez define de sen bulka giriyorsun bende geç kaldım 58 kilodan sadece 65 kiloya kadar çıktım şimdi ALLAH bilir kaç kiloya geri inecem
 
Benim için yazı kışı yok dostum bu işin ne zaman kafama uyarsa o zaman bulk yaparım ne zaman eserse o zaman definasyona girerim :) Parçalamak için önce kas yapmak lazım.Kas içinde güç lazım ne kadar karbonhidrat o kadar güç o kadar enerji=Kas. Bence sende definasyona girip ciliz kasli tiplerden olma :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Back
Yukarı