Bugünden itibaren spor ve diyete başlıyorum sizce iyi midir

Arkadaşlar ben 1.80 ila 1.85 arasında boya sahip olan 90 kilo 17 yaşında biriyim ve bugün biraz araştırarak kendıme bir diyet programı hazırladım sizce bu program nasıldır eksik midir fazla mıdır yardımcı olursanız sevinirim,

_____
Sabah
_____
2 Haş. Ymrt.
Dmts. Salatalk.
Şekersiz Çay.

_____
Öğlen
_____
1 Elma veya
Ton balıklı
Salata

_____
Akşam
_____
Izgara tavuk(göğüs)
Maden suyu

Gün içerisinde 1 ila 2 litre arası su tüketimi.
Bir gün 2 yumurta 1 gün 1 yumurta olarak tüketilmelidir.

ağır bir diyet programı olmuş, yaşamı devam ettirmeye yeter ama takatten düşürür insanı...aşırı kilon da yok.şahsen ben bu diyeti 150 kilo olsam da uygulamam

Neredeyse 0 karbonhidrat var burada.. yaziktir gunahtir vücuduna. Kahvaltiya yulaf ve diger ogunlere kompleks karb ekle.

Sekeri unu ve zararlı yaglari tamamen kes + sporla kilo verirsin. Bu ptogramda hic karb yok. Asiri hizli kilo verirsin ve cogunlugu da kaslardan olur. Ileride vucudun da sarkarsa foruma gelip onunla ilgili soru sorarsin.

Biraz daha arastir bu ne ölüm diyeti gibi..

_____
Sabah
_____
2 Haş. Ymrt.
Dmts. Salatalk.
Şekersiz Çay.
Yarım yağlı peynir / lor peyniri /
8 - 10 adet zeytin
3 - 4 dilim esmer ekmek

_____
Öğlen
_____
Ton balıklı salata / veya herhangi bir salata
İzmir köfte / ızgara tavuk / dana eti / vs.
bulgur pilavı / esmer makarna / vs.

_____
Akşam
_____
Izgara tavuk(göğüs) / vs.
herhangi bir salata
Maden suyu

Aylık muhasebe mutabakatı gibi hesap tutmaya gerek yok, ancak başarılı olmak istiyorsanız devamlılık sağlayabileceğiniz bir düzen yakalamaya çalışın, en azından yukarıda ki gibi ilavelerle yeterli beslenmeye çalışın, ayrıca;
* Protein kaynaklarından sakın uzak durmayın
* Şekerli, hamur işi, pide, börek vs. gibi ürünlerin neredeyse hiçbir faydası yoktur, tercih etmezseniz hiçbir kaybınız olmaz
* Öyle 1 lt falan değil, minimum 2.5 lt su tüketmelisiniz
* Çayı şekersiz içmeniz de iyi, ancak yeşil çay gibi bitki çaylarından tüketmeye bakın
* 23:00 - 05:00 arası derin bir uykuda olmaya gayret edin
* Arada bir tatlı tüketmekten kaçınmayın, tercihiniz sütlü tatlılardan olsun

Back
Yukarı