Merhaba öncelikle hayırlı olsun planın 1/2sini tamamladın zaten.Sonuçta başlamak bitirmenin yarısıdır

Öncelikle ne kadar süreceği sana bağlı olacaktır.Programını kendin şekillendirmelisin.Öncelikli olarak kardiyo yapılması gerekir.kilo vermek için ilk dikkat etmen gereken nokta diyetin olmalı.Protein agırlıklı düşük karbonhidratlı besinler tüketmen gerekir temel olarak.Spor olarak cardio'da agırlık kardiyovasküler çalışma değil fat burn dedigimiz seviye'de devam etmen gerekir.Fat burn için bölgesel calısmalardan daha çok bütün vücut çalışan kalp atısını yükselten antremanla yapmakta yarar var.(Koşu-yürüyüş-yüzme-bisiklet vs.) Aynı zamanda sıkılaşma için agırlık takviyeside gerekecektir.Ancak çok yüklenmemek gergek.Sonuçta hacim azaltmaya çalışıyoruz yağla beraber kütlelenmeye değil

Son olarakta L-carnitine etkisi bilimsel olarak kanıtlansada gözle görülür bir sonuç veya muhteşem bir enerji vermiyor.Kullandım ve tamamen faydasızlık abidesi olarak görüyorum.Onun yerine yağ yakımını hızlandırı tamamen dogal gıda ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim.(Bunun için Kırmızı biber-yeşil çay-yeşil kahve ve sade filtre kahvenin vs. etkileri yağ yakımını arttıran besinler arasında gösteriliyor.) ilk amacın zayıflamak değil SAĞLIKLI BİR HAYATA KAVUŞMAK olsun.Eğer yardım edebileceğim birşey olursa pm'den ulaşabilirsin.Şimdiden kolay gelsin