Bugün spor salonuna yazıldım Yarın gidiceğim

berkteam

Üye
Öneri bir çalışma programınız var mı acaba?
Nasıl yapıldıklarını biliyoırum yani resme vidyoya ihtiyacım yok sadece program lazım.
Yazıldığım spor salonunun hocası yurtdışında olduğundan dolayı sizden profesyönel bir program bekliyorum.

Bu arada
Boyum: 1.75
Kilom: 75

Son düzenleme:
Spor Salonundaki Hocana Danışmayı Denesen :)

zaten salondaki hocalar sana başlangıç programı yazıcaklardır tüm kas gruplarını bir gün içinde çalıştıran ve eğer body yapmak istiyorsan ağır antrenmanlara girmeden önce 1.5 ay falan başlangıç programını uygulaman gerekir

Peki sizce ilk önce kilo verip sonra kas yapmaya mı başlasam, vücut yağ oranını düşürmek için.

Resim koyarsan daha iyi bilgi veririz. Ama yağlı vücudun varsa ilk olarak yağları yak sonra kas yaparsın.

1.75 boya 75 kg sanki çok da aşırı yağlı gibi değil ama güzel bi cardio ile kurtulabilirsin ben yağlarda en etkili olarak bisikletin etkisini gördüm sana da bol bol bisiklet yapmanı tavsiye ederim

şöyle yap o zaman 20 dk koşu bandı bandınızın nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama hız olarak 6.5 geçme sonra 3 set mekik max tekrar 3 set 20 tekrar ters mekik 5 dk eliptik 10 dk kürek sonra da 15 dk bisiklet yapıp bitir

Boyuna kilona bakınca aşırı yağ olmaması gerek yağ oranın body yaparakta düşürebilirsin yeterki beslenmene dikkat et beslenmene dikakt etmesen kardio bile işe yaramaz

bence spor salonuna ilk defa gidicek biri için bench press sakat bi hareket olur
spor salonuna ilk defa yazıldım ama yurtta kalıyorum şu an üni. öğrencisiyim. küçük bir spor salonumuz var bench press ve lat pull down yapabileceğimiz makinalar var ama onları geçen sene kullanabiliyordum bu sene makinalar iyice eskidi. lat pull down'da max. 60 kg yapabiliyorum.

Back
Yukarı