Öncelikle senin mesajından alıntı yaparak başlıyayım. Kısa dönem askerlik yaptım. Acemilikte her gün düzenli olarak sporumu yaptım. Vakit yetip artıyordu bileZaten tek aldığımız eğitim vardı. O da nasıl yürünür
Usta birliğime katıldıktan sonra bildiğin saldım. Hem gün içinde yoruluyorsun ( ki ben haberciydim. en rahat yerlerden birindeydim diyebilirim.) hem de bir süre sonra canın istemiyor artık. O nedenle askerde sporu unut. Bir de bizim bölükte spor falan yoktu. Bir kere koştum. O da denetlemede
İnşallah senin de gideceğin yer rahat olur. Askerlikle ilgili diyeceğim son şey ise doğal olarak kaslarından biraz ödün veriyorsun. Ama merak etme. Geldikten sonra ben 2 ay içinde toparladım. Kas hafızası denilen olay gerçekten doğru
Aslında programına yorum yapıcaktımSana önereceğim şey 1. günden sonra bacak çalışıp 3. gün dinlenmen ve 4. gün omuz-arka kol idmanını yapman. Zaten göğüs hareketlerinde yeterince omuz ve arka kola baskı oluyor.
Çalışmalarında başarılar dilerim.
mantıklı geldi dediğin haftaya pazartesiden itibaren dediğin gibi yapıcam teşekkür ederim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:52 ----------
dostum askerde mekik çekersin , şınav çekersin , barfix çekersin , hem ne kadar ara verirsen onun üçte biri sürede toparlayabilirsin yani en fazla 1-2 aya toparlarsın
valla askerlik hepimize gidenlerin dediğinden çıkınca iyi bir hayat anısı ama şuan için bu açıdan bakınca sıkıntılı