Merhaba abilerim,kardeşlerim.
Öncelikle ben 115 kg lık bir ''dev''dim
Tabi bu artık eskide kaldı büyük bir azimle 37 kg verdim ve suan 78 kiloyum.Tüm çevremden aldığım olumlu tepkilerden sonra herkesden''madem bu denli büyük bir değişim geçirdin body'e başla'' tarzında öneriler aldım.10 şubattan önce bir salonda body'e başlamış olacağım kısmetse.Temmuz ayında büyük bir tatil planımız var bende temmuz ayına kadar güzel bir vücut ile arkadaşlarımla beraber o tatile girmek istiyorum.Sizlere sormak istediğim suâl şudur; temmuz ayına kadar 5 ay var bu 5 ayda 37 kg vermemi sağlayan diyet ile beraber düzenli body'e gittiğim takdirde nasıl bir gelişme sağlarım aşağı yukarı ? Vücut yağ oranım evdeki hassas tartıya göre %24
Sağlam bir vücut için %11 in altına düşmesi gerekiyormuş bunuda cardiyo çalışmalarla sağlayabiliyormuşuz.Tabiki şunlarıda belirteyim;
# Yaş > 19
# Boy > 1.78
# Kilo > 78
# Bel çevresi > 94 cm
# Göğüs > 105 cm
# Vücut yağ oranı > %24
5 ay sağlam bir çalışma ile tüm bunlarda nasıl bir değişim sağlarım?Six pack'e felan çok özeniyorum malum önceki halim 115 kg
ama hemen olmayacağını düşünüyorum
Neyse 5 ayda neler olur görmüş geçirmiş abilerim,kardeşlerim ? [ Üşenmeyip tüm yazıyı okuyan ve yorumlarıyla yardımda bulunacak herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum ]
Öncelikle ben 115 kg lık bir ''dev''dim

# Yaş > 19
# Boy > 1.78
# Kilo > 78
# Bel çevresi > 94 cm
# Göğüs > 105 cm
# Vücut yağ oranı > %24
5 ay sağlam bir çalışma ile tüm bunlarda nasıl bir değişim sağlarım?Six pack'e felan çok özeniyorum malum önceki halim 115 kg

Son düzenleme: