Mert's
Üye
Tabii bir de artik dogalliginin sinirina geldiğinde kullaniliyor. Uste oynayanlar icin kacinilmaz gibi duruyor.Hayır steroid kullandıkları için DAHA HIZLI büyüyorlar.
Tabii bir de artik dogalliginin sinirina geldiğinde kullaniliyor. Uste oynayanlar icin kacinilmaz gibi duruyor.Hayır steroid kullandıkları için DAHA HIZLI büyüyorlar.
Biliyorum hocam eğer daha üstüne çıkmak isteyen varsa kullanmalı bence.Yoksa o riske değmez.Tabii bir de artik dogalliginin sinirina geldiğinde kullaniliyor. Uste oynayanlar icin kacinilmaz gibi duruyor.
Bende ayni sekilde dusunuyorum. Yeteri kadar spor gecmisi olmadan kullanimi bana gore hileden, kisa yola basvurmaktan baska bir sey degildir.Biliyorum hocam eğer daha üstüne çıkmak isteyen varsa kullanmalı bence.Yoksa o riske değmez.
En sevdigim yönü carb backloadingi bulmuş olmamKesinlikle off gunler...
Hocam doğal olan adamda supplement alıyor, antreman yapıyor.Kendimizi kandırmayalımBir türlü para yettirememek en sevmediğim yanı. Steroid e gelince igneye vurunca sisiyorlarmı sanıyorsunuz. Ekstra beslenme ekstra supplement ve ağır antremanlar. O kadar da kolay değil yani.
Ya sorma bunu sorma bunuProtein tozu kullanmak yararli mi zararli mi???
Zor geldiği için body yapmıyorlar, kendilerini bırakınca sarkıcak diye avutuyorlar.Ama gidip başka sporda yapmıyorlarKilodan göbeği göğüsüi sarkmış arkaşlrn bırakınca sarkacak boşuna çalışıyosun diye kendini motive etmsi
Örneğil antreman sonrası basit şekere saldırmak gibiAdamın biri doktor olmuş; herşeyi bildiğini sanıyormuş.. Sonra çalışmış çalışmış profesör olmuş; hala hiç bişi bilmediğini anlamışVG de ona benziyor, uçsuz bucaksız bi ilim ve bilim. Tam bu konuyu anladım diyorsun pat başka bişi çıkıyor, bunu hem seviyorum hemde malesef dün doğru denilene bugün yanlış denebilme ihtimali olduğu için sevmiyorum.. Tezler çürütülebiliyor.
Bunu diyen spor hocaları, diyetisyenler bile varken o arkadaşlar ne yapsın'Yağı kasa çevirmeye çalışan' arkadaşların gelip sizin hakkınızda yorum yapması bu spordaki en dayanılmaz noktadır.
Diyetisyenlere hele diyecek hic lafim yok, adam gunde 10 gr protein iceren diyet verebiliyorÖrneğil antreman sonrası basit şekere saldırmak gibiBunu yapmassam spordan sonra kasların yıkılacağını sanırdım
[DOUBLEPOST=1409675057][/DOUBLEPOST]
Bunu diyen spor hocaları, diyetisyenler bile varken o arkadaşlar ne yapsın![]()
Onu geçin şişman diyetisyen varDiyetisyenlere hele diyecek hic lafim yok, adam gunde 10 gr protein iceren diyet verebiliyor![]()
şişman diyetisyen olmaz diye bir kural yok sonuçta, bu konuda size katılmıyorum. Sonuçta insan nasıl mutluysa öyle yaşamalı adam yemekten hoşlanıp aynı zamanda diyetisyen de olabilir doktor olan insanların sağlık derecesi 10 üzerinden 10 mu sigara içen alkol kullanan doktor yok mu?Onu geçin şişman diyetisyen var![]()
Kardeş ben şişman olupta şişman bir diyetisyene gitsem bu kendini zayıflatamamış beni nasıl zayıflatıcak diye düşünürdüm en baştaşişman diyetisyen olmaz diye bir kural yok sonuçta, bu konuda size katılmıyorum. Sonuçta insan nasıl mutluysa öyle yaşamalı adam yemekten hoşlanıp aynı zamanda diyetisyen de olabilir doktor olan insanların sağlık derecesi 10 üzerinden 10 mu sigara içen alkol kullanan doktor yok mu?