Bu sporun en sevmediğiniz yönü nedir ?

sadece vg konusunda aşırı cahil kesimin ara sıra abuk sabuk muhabbetlerini çekmek zorunda kalmam diyebilirim onun dışında bir olumsuz yanını görmedim

En sevmediğim bir o kadarda bayıldığım yönü ön kol çalışırken o ağrı o damarların kasılması kolun kopması bam başka bir his :D ama bu sporun her yanı güzel insanı motive ediyor öz güveni geliyor insanın

Protein hesabi yapmak,diyeti bozunca suçluluk duygusu çekmek,çok uyumak. Uyku yetmez oldu,uyudukca uyuyasim geliyor :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bench presden sonra göğüs ağrısı
elde nasırlar
annemin proteinsiz yemek yapması başta kabak :D
ara öğünlerimiz bitmesi
ve kaslı birini gördüğümde onlar gibi olamicakmış gibi hissetmem .D
en sevdigim yanı dips v.b haraketlerde yanma hissi

Kesinlikle sakatlık arkadaşlar sağlık bu dünyadaki herşeyin ötesinde sonuçta bu da bir spor hobi yada yaşam tarzi ne derseniz deyin bunun içinde sağlık gerekiyor herşeyi yapmak için gerektiği gibi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevremde, hacimli olan vücutculara *kas yığını* denilerek surat ekşitilmesi, vücut geliştirmeye zayifken başlayan insanlara karsı *bu sıska vücut ile vücut geliştirmemi yapilir :D * diye saçma sapan yorum yapip gülmeleri...bilinçsiz hocalar, daha doğrusu hoca olduğunu sananlar.. Veeee en çok beni sinir eden ise * boyun kisa kalacak, boyun daha uzamaz* gibi cins cins yorum yapmaları beni cildirtiyor...

Kursa, davetlere, bulusmalara kendi yemegini goturmek. 15 yasinda yeni baslamis birinin 'abi o hareketi yanlis yapiyorsun' dedikten sonra salon sahibine sormasi ve cevabi aldiktan sonra gelip ozur dilemesi. arkadasin biri de soylemis 'birakinca sarkicak ama.' , yaslaninca sarkicak ve agir elestiriler isime karisilmasi. Bulk donemdeyken ; ' oo kilo almissin naptin sen yaa' tarzi konusmalar. Beni tanimadigi halde 'kanka' demesi. ve daha bir suru sey var

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin doğal yollarla 2 senede yaptığını, tozlar ve ıvır zıvır maddeler kullanıp kas (sözde) yaptığını sanıp havalara giren insanlar(!)

birde şu göbeği önde gidipte bicepsleriyle övünenler varki onlara cok acıyorum... spora başladıgımda 37.5 olan kolum şuan 35 ama çok daha kaslı ve yağsız bunu bilmiyorlar işte bir diyete girseler kollar fıss diye sönecek :D
edit: Zayıf erkek karın kaslarıyla, şişman kız gögüsleriyle övünüre benzedi buda :)

Cevabını bilmediğim bi konuda "nedir ne değildir" gibi araştırma amaçlı soru sorduğumda, çok bilmişlik havasına girip bilmediği halde bana biliyormuş gibi cevap vermesi ve ardından hocalık taslamaları..
Böyleleri benim peşimi hiç bırakmıyor, ama artık öğrendim ki hiç bi forumda bilmediğim konu hakkında yeni konu açmicam soru sorma amaçlı, direk bilgisi iyi olan hoca diyebileceğimiz birine pm atıcam, çoluk çocuğun eline düşüyoruz ondan sonra..

Back
Yukarı