Suçicek
Üye
Arkadaşlar bir çoğunuzun çevreden olumlu şeyler duymasına rağmen olumsuz şeylerde duyduğunu tahmin ediyorum. Mesela benim arkadaşlarım,işte sen eskiden böyle değildin bu body'e bi başladın hareketlerin,yürüyüşün,şeklin şemalin,konuşmaların değişti sen bu gidişle çok sopa yersin gibisinden.Bunları kafaya takmıyorum tabi,önemli olan sevgilimdi ve çok kıskançtı.Ben dar t-shirt seven ve sık sık giyen birisiyim işte öyle t-shirtler bir daha giyme,sahile gidicem gitme,şu yaptığın sporu bırak iyi görünmüyorsun vs vs.. Arkadaşlarla sınavların bitişiyle stres atmaya bodrumda bi otelden rezervasyonlarımızı yaptırdık 3 gün sonra oradayız.Ve bunu sevgilime belirttim tabi hemen üstüme bindi gidemessin,olmaz gibisinden.Ve 3 gün ne mesajlarıma cevap verdi,nede arayıp sordu. Bende çok üstüme gelmesinden dayanamadım ve 3 yıllık ilişkimi bu sebeble bitirmiş oldum.Sonuçta ben bu sporu hayatıma kattım önemli olan başkasının beğenmemesi değil,benim kendimi beğenmem ve güvenmemdir.Kim ne derse desin bu saatten sonra umrumda değil.Bu durumu başkasına veya başkalarına danışmak istemedim sizlerin beni anlayağını düşünerekten buraya böyle bi yazı yazdım. Merak ettiğim bu tür olaylar benim başıma mı gelmekte? Sizlerinde bu tür olaylar karşınıza çıktı mı?