Kötü Çocuq
Üye
Adam(Nick) Fitness model.Ama Body-Classic yapmış.Çünkü her profesyonel Fitnessçı zaten Hacim kazanır.Direk Fitness yapanlar zayıflamak için yapar.Hacim kazanmadan böyle olunmaz.
tamam siz başlayın şimdiden, vakit kaybetmeyin.. sizin hesaplara göre 35 - 40 yaşına geldiğinizde böyle bi vücudunuz olucaktırha gayret
Al sana adamın gerçek vücudu: https://www.bodyforumtr.com/vbforum...odel-t28197.html?t=28197&highlight=Nick+auger
Böyle konuşuluyor 2 yılda 3 yılda diye ama nedense ben hiç göremedim 5 yılda bile bu kadar iyi vücut yapmış birini.Ayrıca nasıl karar verdin photoshoplu olduğuna hemen?Biraz düşünelim.HIMMMM.Acaba herkes bu adam gibi vücut yapabilse öyle 2-3 yıl çalışarak.Acaba bu adam çok sıradan olmazmıydı?Ne diye Fitness Model yapmışlar adamı?O zaman biz direk çağıralım mahalledeki gençleri başlasınlar şimdi 3 yıl sonra direk manken,model vs olsunlar.Ayrıca vücudun iyisini kötüsünü neye göre belirliyorsun da anasını bile tanımaz diyorsun?Bana göre Coleman vs gibi iri adamlar çok itici,kötü,estetik değil.İsterse 100 yıl çalışmış olsun hiç hoşuma gitmiyor.Bu adam ise çok daha uygun,zarif,atletik tam bir vücutçu bana göre.O yüzden kas kütlesine göre iriliğe göre değil hedeflere göre vücutları değerlendirmek lazım.5 kg kas kütlesi varsa kötü 20 kg kas kütlesi varsa iyi denilemez.Yani bu vücut senin dediğin gibi 3 yılda yapılacak olsa bile 5 yılda daha fazla hacimli bir vücut hiç de güzel gelmeyebilir birilerine.
Şu verdiğin Linkteki İlk resme bi bak . O vücud 5 Yıllıksa Yazık. Ciddiyim Yazık.
2 yıllık skıkı bi çalışma ile belki bunu geçersin.. ben daha 11 aylık sporcuyum ama bir yılda gösterdiqim gelişmeye bakarak senye böyle olcaqıma inanıyorum. Yağ konusunda deqiL Hacim konusunda tabi . o kadar yaqsız olmam imkansız herhalde![]()
Kendi ağzınla imkansız diyorsun sonra öyle olacağım diyorsun.Maksat onun gibi olmak.Onun gibi estetik olmak.Yani onun gibi bir vücuda sahip olmak.İyi 2 sene sonra bana pm atıp hatırlatmanı istiyorum foruma fotolarını koyarsın hep beraber bakarız Nick Auger ile aynı olabilmişmisin diye.Ha bu arada ben bu vücudu 2 yılda değil 9 ayda yaparım var mı itirazınız?Ama tabiki böyle 76 cm belim olmaz,omuzlar böyle olmaz,göğüsler böyle olmaz,karın böyle olmaz,biceps böyle olmaz...Senin dediğin buna benzer.Oluyorsan 2 yılda olacaksın,olamıyorsan 2 yılda yapılıyor demeyeceksin.Ben 5 yıl diye birşey söylemedim.5 yılda bile böyle bir vücut yapan kaç kişi var dedim.Nick i övmüyorumda.Ama bu spor için en az 3 yıl harcanması taraftarıyım.10 ay 2 yıl vs değil.3 yıl harcarım sonrasında bakarım.2 yılda yapabilirim diyemem.Ayrıca ilk zamanlar aldığın gelişimi sonra alabileceğini sanmamalısın.
imkansızı yağları ve suyu atmak için kullanmış. ilacını kullanırsan onu yaparsın. Sen boşver hiç uğraşma. az az çalış yorma kendini antremanda. nasılsa 35 40 yaşından önce olamazsın böyle
insanlar kendi vücutlarına ve anatomilerine bakıp, herkesi kendileri gibi sanmamalı
ooof oof...
ilk linkteki arkadaş yapamamış yada yapmamış. zaten bütün yorumlarda herkes öyle diyor
ayazın resimlere gelince, kendisi zaten belirtmiş fazla yapmak istemiyorum diye
neyse ben tartışmak istemiyorum bu konuyu, kim kaç yılda yaparsa yapsın bana ne ya
tartışmak istemiyorum. 2.5 sene sonra burda olursan, bende bi aksilik olmazsa, maddi durumda el vermeye devam ederse, gelicem bu topike. O resimdeki Nick midir nedir, elemanıda çağır yanına, ikinize de yutturucam bu topiği![]()