Tüm hareketlerin hem +sını hem -sini yavaşça yapmak her zaman daha etkilidir. Çünkü kas tekrarı saymaz. Ağırlığı kasa ne kadar yedirirsen o kadar sonuç alırsın.Böyle bakınca hareketin nizami olarak yapılmasını sağlıyo gibi. Ama daha cok özel bir progtam gibi. Cunku ınc. Ptess da 6sn. Kaldırıs, yanlışmıyım ?
Evet ama bu sekilde calıamak yeniler için önerilmiyor benim bildiğim. Ama yavasca 6 tekrar tempılu 12tekrar ile aynı gerilimi verir. Yenilere zararı nedr acaba. Muhtemelen tecrubesizce fazla yuklenip sakatlanmamak için tavsiye edilmiyordur.Tüm hareketlerin hem +sını hem -sini yavaşça yapmak her zaman daha etkilidir. Çünkü kas tekrarı saymaz. Ağırlığı kasa ne kadar yedirirsen o kadar sonuç alırsın.
Hayır. Definasyon yapmıyorsan kas yapmaya çalışıyorsan her aşamadaki insanlar için tüm hareketleri yavaş yapmak bana göre daha etkili. Ben çok normal bir hızda kaldırıp mutlaka yavaş indirerek çalışıyorum. Bu şekilde anca yoruluyorum.Evet ama bu sekilde calıamak yeniler için önerilmiyor benim bildiğim. Ama yavasca 6 tekrar tempılu 12tekrar ile aynı gerilimi verir. Yenilere zararı nedr acaba. Muhtemelen tecrubesizce fazla yuklenip sakatlanmamak için tavsiye edilmiyordur.